Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Steigerhout

8 van 8 producten
Sort Descending
8 van 8 producten
Sort Descending

Steigerhout online bestellen

Dé trend van de afgelopen tijd: Steigerhout. Het is toepasbaar op veel constructies, van picknicktafels tot meubels en van schuttingen tot blokhutten. Door de ruwe structuur en veelzijdige uitstraling passen steigerplanken goed in elke sfeer. Net als onze schaaldelen is steigerhout een heel puur product, geïmporteerd uit de bossen van Midden-Europa en met het FSC®-label voor verantwoord bosbeheer.

Het vurenhout van onze steigerplanken is niet alleen ruw op maat gezaagd, maar is van de vertrouwde A-kwaliteit die u bij ons kunt verwachten. Het steigerhout is ook geïmpregneerd bij ons verkrijgbaar zodat het beter beschermd is tegen vocht.

Uitstraling van Steigerhout

Steeds meer mensen kiezen voor de ruwe, vintage uitstraling van steigerhout. De grote, contrasterende nerf blijft goed zichtbaar onder bijvoorbeeld een greywash bewerking. Zo creëert u met gemak een product die warmte en beleving uitstraalt. In bijna elke tuin zal dit goed staan, want de verweerde eigenschappen passen goed bij de natuurlijke onderdelen van uw tuin.

De vintage look van de steigerplanken komt mooi tot zijn recht als u een gezellige avond organiseert met vrienden, kaarsjes en warm licht. Bouw bijvoorbeeld een loungebank of schutting van steigerhout en bewerk het met een semi-transparante beits. Combineer het met een vintage hanglamp en een plant. Met steigerhout brengt u de sfeer al snel in de tuin en terras!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?