menu

Loveseat tuin

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Bekijken als Rooster Lijst
3 van 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Relax bank Parijs
    Normale prijs 229,00 Speciale prijs 189,00
  2. Canadian Téte-a-téte deckchair
    Normale prijs 239,00 Speciale prijs 199,00
  3. Hardhouten loveseat standaard
    Normale prijs 169,00 Speciale prijs 137,00
Bekijken als Rooster Lijst
3 van 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loveseat tuin

Een loveseat in de tuin is een ideaal om gezellig met z'n tweeën te genieten van de tuin en het lekkere weer. De loveseat is oorspronkelijk een brede anderhalf persoons stoel of fauteuil, maar tegenwoordig zie je vaak ook een opgedeelde tweezitter waar je heerlijk samen met je geliefde in kan genieten van een fijne zomeravond. Door het tafeltje dat tussen de twee stoelen is bevestigd kunt u een fles wijn en wat lekkere hapjes neerzetten: Het borrelen kan beginnen.

Bij van Kooten Tuin en Buitenleven heeft u de keuze uit verschillende wicker of houten loveseats en andere tuinmeubelen geschikt voor in de tuin.

Wicker loveseat

Het grote voordeel van een Wicker loveseat is dat het kunststof materiaal lichtgewicht en duurzaam is. Wicker kan goed tegen slechte weersomstandigheden. De Wicker varianten hebben een licht flexibele leuning en zitting en zijn voorzien van kussens voor extra comfort. Kortom, een fijne loveseat wat relatief weinig onderhoud vraagt.

Houten loveseat

Een houten loveseat in de tuin heeft daarentegen een wat robuuster karakter, maar van zich zelf iets minder comfort. Het is aan te raden een paar fijne tuinkussens erbij aan te schaffen. Een houten loveseat vraagt ook iets meer onderhoud. Het is nuttig om dit product, voor gebruik, te beitsen. Op die manier hebben slechte weersomstandigheden weinig invloed op de staat van de loveseat en kunt u deze gerust buiten laten staan voor een buitje.

Bent u van plan om een loveseat voor uw tuin aan te schafffen maar twijfelt u nog wel? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag persoonlijk van aanvullend advies voor uw tuinmeubelen, blokhutten en meer. 

Categoriëen