Ligbedden

Met een ligbed in de tuin geniet u van de zon alsof u op vakantie bent, gewoon in uw eigen achtertuin. Van luxe volledig verstelbare ligbedden tot de eenvoudigere ligbedden met een verstelbare rugleuning. U bestelt ze gewoon bij Van Kooten.

2 van 2 producten
Sort Descending
 1. Tuindeco sunlounger Wembley
  Sunlounger ligbed Wembley
  293,95
  of betaal 6,- per maand
 2. Lounger Danau teak
  Lounger Danau teak
  514,95
  of betaal 11,- per maand
2 van 2 producten
Sort Descending

Ligbed voor de tuin

Een perfecte toevoeging aan uw tuin is een ligbed! Niet alleen maakt een fijn ligbed met zijn luxe uitstraling uw tuin helemaal compleet, het is ook nog eens erg relaxed. U kunt heerlijk liggen op het ligbed tuin en uitrusten van een lange week.

Van verstelbare ligbedden met een heerlijke zacht matras tot een wat eenvoudiger ligbed, bij Van Kooten vindt u een passend ligbed voor uw tuin.

Tuinbedje kopen

Uw favoriete tuinbedje koopt u hier gemakkelijk online. Wilt u even proefliggen? Dat kan in een van onze showrooms. Wij hebben showrooms in Numansdorp, Velp, Strijen, Hillegom, Amersfoort en Wommelgem. In onze showrooms staan verschillende blokhutten, barbecues, tuinmeubelen en andere artikelen die u kunt bezichtigen. Zo weet u beter wat u koopt. We heten u van harte welkom in onze showrooms!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?