Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Hardhout

Ontdek het uitgebreide assortiment hardhout van Van Kooten Tuin & Buiten Leven, ontworpen om uw buitenruimte te verrijken met duurzaamheid en schoonheid. Met een breed scala aan toepassingen, waaronder terrassen, schuttingen, en gevelbekleding, biedt dit hoogwaardige hardhout niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook langdurige prestaties. Geniet van de tijdloze elegantie en robuuste kwaliteit die het hardhout van Van Kooten aan uw buitenprojecten toevoegt.

48 van 48 producten
Sort Descending
  1. Azobé palen fijnbezaagd met punt 4x4x150 cm
    Azobé palen fijnbezaagd met punt 4x4x150 cm
    4x4 cm Onbehandeld Hardhout
    Regular Price 5,00 Special Price 4,00
  2. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  3. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

48 van 48 producten
Sort Descending

Hardhout voor buitengebruik

Hardhout is sterk en heeft een lange levensduur. Door het ontbreken van noesten en hars is hardhout het meest geschikt voor buitentoepassingen. Hardhout zal na verloop van tijd onder invloed van zon en weer wel gaan vergrijzen, hetgeen u tegen kan gaan door een transparante buitenbeits of bankirai olie toe te passen.

Ons assortiment hardhout bestaat uit hoge kwaliteit palen, regels en planken welke u voor allerlei verschillende projecten in de tuin kunt gebruiken. Kiest u voor ronde palen of vierkante palen? En kiest u voor een extreem dikke plank of een dunnere variant? Welk type hardhout u ook kiest, bij Van Kooten koopt u gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Zeer stevig en gecertificeerd Azobé hout

Onze Azobé palen worden met legaliteitscertificaat geimporteerd vanuit Afrika. Azobé is een oersterke houtsoort die is ingedeeld in de hoogte duurzaamheidsklasse (klasse 1). Onze hardhouten palen, regels en planken worden geproduceerd uit duurzaam verkregen hardhout uit Indonesie (met SVLK/V-Legal certificaat). Het hardhout uit Indonesie wordt kunstmatig gedroogd op een vochtpercentage van 16-18% waardoor een goede vormvastheid is gewaarborgd.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?