Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Garage op maat

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een zeer uitgebreid assortiment garages en carports. Het kan zijn dat een standaard garage niet geschikt is voor uw persoonlijke situatie. U heeft bijvoorbeeld een schuine afrastering, een aparte hoek in uw tuin of een obstakel waardoor u niet met een standaard formaat garage uit de voeten kunt. In dat geval kunnen wij u helpen met het maken van een garage op maat, die helemaal naar uw wensen is gemaakt.

Verschillende soorten garages

Er zijn verschillende soorten houten garages. Bij Blokhutvillage kunt u kiezen uit de volgende modellen:

Mogelijkheden voor een garage op maat

Bij een garage op maat maken wij het precies zoals u het hebben wilt. Door de jarenlange ervaring in het op maat maken van garages is er veel mogelijk wat betreft maatwerk. Hieronder een aantal opties:

  • Wanddikte
  • Afmeting
  • Daktypes
  • Dakbedekkingen
  • Ramen & deuren
  • Isolatie

Heeft u zelf al een idee voor uw garage op maat garage? Probeer van deze ideeën een zo’n gedetailleerd mogelijke schets te maken. Neem deze schets vervolgens mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe, zodat we van deze schets samen een ontwerp kunnen maken. We begeleiden u in het hele traject van idee naar aankoop. Indien u na aankoop van uw garage geen tijd heeft voor de installatie of hier gewoonlijk geen verstand van heeft, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte garage te monteren tegen een meerprijs. Van Kooten Tuin & Buiten Leven beschikt over een eigen montage team. Dit team is gespecialiseerd in het monteren van een breed scala aan garages. Dit geeft u de zekerheid dat de garage goed gemonteerd wordt zodat u jarenlang plezier heeft van uw garage.

Vraag een offerte aan

Het kan zijn dat u nog niet precies weet hoe uw ideale garage op maat eruit moet komen te zien. Geef in het onderstaand formulier daarom aan wat uw wensen zijn voor uw garage. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Neem dan contact met ons op via email [email protected] of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk garage 1 Maatwerk garage 2 Maatwerk garage 3 Maatwerk garage 4 Maatwerk garage 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Kan ik u helpen?