Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Picknicktafels

Ontdek onze collectie picknicktafels, perfect voor gezellige maaltijden in de buitenlucht met vrienden en familie. Deze stevige en stijlvolle tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden comfortabele zitplaatsen voor iedereen. Of u nu kiest voor een traditionele of moderne stijl, onze picknicktafels zijn ideaal voor elke tuin of buitenruimte. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

16 van 16 producten
Sort Descending
16 van 16 producten
Sort Descending

Houten picknicktafel online bestellen

Houten picknicktafels zijn de laatste jaren weer in populariteit gestegen. Steeds meer particulieren, maar ook bedrijven schaffen picknicktafels aan. Het voordeel is het robuuste karakter waardoor de tafels in principe overal goed bijpassen. Er zijn nogal veel verschillende modellen en afmetingen zodat er naar ieders smaak wel een picknicktafel te koop is. De tafels kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Een trend van de laatste tijd is dat er steeds meer picknick tafels in entrees van kantoorgebouwen, maar ook in restaurants te vinden zijn. Het geeft naast het feit dat het er leuk uitziet ook een gezellig karakter aan uw tuin, bedrijfspand of restaurant.

Diverse picknicktafel modellen

De picknicktafels zijn in diverse afmetingen en afwerkingen verkrijgbaar. De tafels zijn bovendien milieuvriendelijk en onverwoestbaar. U haalt zo een duurzaam product in huis die tegen de elementen van tijd en weer kan. Ook is het mogelijk om uw picknicktafel te verven als u dit zou willen. In sommige gevallen past hij dan beter bij uw huis of kantoorpand. Een picknicktafel is gemakkelijk te bevestigen op de plek waar u hem neer wilt gaan zetten.

Onderhoud van een houten picknicktafel

Ook het onderhoud is eenvoudig, u hoeft de tafel zo nu en dan maar een keer af te nemen. Ook als u hem buiten laat staan ziet de tafel er na het winterseizoen nog prima uit. U kunt ze dan ook het hele jaar buiten laten staan, zodat u niet aan de sleep moet gaan met een tafel. Omdat de tafels van kwaliteit zijn, is het hout ook goed. Het hout blijft lang mooi en behoeft geen tot nauwelijks onderhoud. Er is de keuze uit verschillende soorten hout. De ene hout kleur is wat lichter dan de andere. U kunt dus naar smaak een exemplaar uitzoeken die echt goed bij u past.

Voordelen van een picknicktafel

Een picknicktafel is een veelzijdig buitenmeubel dat doorgaans wordt gebruikt voor eten, drinken en ontspanning in de buitenlucht. Het biedt een stevige en comfortabele zitplek voor meerdere personen en is vaak uitgerust met aangrenzende banken. Picknicktafels zijn geschikt voor tuinen, parken, campings of picknickplaatsen, waardoor mensen buiten kunnen genieten van maaltijden, spelletjes spelen of gewoon ontspannen. Hun robuuste constructie maakt ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze duurzaam zijn voor langdurig gebruik in de buitenlucht.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?