Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Ramen en deuren

Ontdek de duurzame en veelzijdigeramen en deuren van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Onze collectie biedt hoogwaardige opties voor uw buitenruimte, met zorgvuldig vervaardigde en functionele ontwerpen die perfect zijn voor tuinhuizen, schuren of andere buitenconstructies. Deze vurenhouten elementen voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar bieden ook een betrouwbare en charmante toevoeging aan uw buitenleven.

58 van 209 producten
Pagina
Sort Descending
 1. Tuinhekdeur Recht
  Tuinhekdeur Recht
  Geïmpregneerd Vurenhout
  25,95
 2. Tuinhekdeur Recht
  Tuinhekdeur Recht
  Geïmpregneerd Vurenhout
  31,95
 3. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 4. Tuinhekdeur Recht
  Tuinhekdeur Recht
  Geïmpregneerd Vurenhout
  37,95
 5. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 6. Tuindeur Erica 100x180 cm
  Tuindeur Erica 100x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  69,95
 7. Tuindeur Hoogeveen 100x180 cm
  Tuindeur Hoogeveen 100x180 cm
  Geïmpregneerd Grenenhout
  71,95
 8. 1 stuk beschikbaar: Vuren deur 90x180 cm - SALE01390
  1 stuk beschikbaar: Vuren deur 90x180 cm - SALE01390
  Vurenhout
  Regular Price 175,00 Special Price 99,00
 9. Tuindeur Solide 100x180 cm
  Tuindeur Solide 100x180 cm
  Geïmpregneerd Grenenhout
  112,95
 10. Tuindeur Solide 90x180 cm
  Tuindeur Solide 90x180 cm
  Geïmpregneerd Grenenhout
  112,95
 11. Uitzetraam W4
  Uitzetraam W4 49x49 cm 28-45 mm
  Onbehandeld Vurenhout
  119,95
58 van 209 producten
Pagina
Sort Descending

Ramen en deuren

Koopt u geen kant-en-klare blokhut maar bouwt u er zelf een? Of zijn door omstandigheden in uw bestaande blokhut nieuwe ramen en deuren nodig? Dan bent u bij Van Kooten aan het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om deze ramen en deuren los bij ons aan te kopen.

Of het nu gaat om brede ramen, smalle ramen, dubbele deuren of een enkele deuren zonder glas. U heeft de keuze uit tal van deuren; geheel dicht, modern met glas, 3/4 glas of halfglas, ons assortiment bevat alle soorten en maten.

Voordelen van vurenhouten ramen en deuren

Vurenhouten ramen en deuren bieden verschillende functies en voordelen in de bouw en het ontwerp van woningen:

 • Isolatie: Vurenhout heeft van nature goede isolerende eigenschappen, wat helpt om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren wanneer het wordt gebruikt voor ramen en deuren.
 • Esthetiek: Vurenhouten ramen en deuren bieden een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor ze een populaire keuze zijn voor interieur- en exterieurdesigns. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen en verfraaien de esthetiek van een ruimte.
 • Veelzijdigheid: Dit houttype is gemakkelijk te bewerken en te vormen, waardoor het geschikt is voor verschillende ontwerpen en afwerkingen. Het kan worden geschilderd, gebeitst of gelakt om aan specifieke designvereisten te voldoen.
 • Duurzaamheid: Hoewel vurenhout niet zo duurzaam is als sommige andere houtsoorten, kan het nog steeds lang meegaan als het goed wordt behandeld en onderhouden. Correct behandeld vurenhout kan bestand zijn tegen de elementen en veroudering.
 • Kosten: Vurenhout is over het algemeen betaalbaarder in vergelijking met andere houtsoorten, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is voor ramen en deuren.

Het gebruik van vurenhout voor ramen en deuren biedt een balans tussen esthetiek, functionaliteit en kosteneffectiviteit, en het kan een uitstekende keuze zijn voor residentiële bouw- en renovatieprojecten.

Ramen en deuren kopen

Heeft u een raam of deur gevonden die perfect in uw blokhut past en volledig aan de wensen en eisen voldoet? Dan besteld u deze gemakkelijk online. Toch liever eerst even met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van onze  showrooms en vraag onze experts om advies. Bij Van Kooten weet u dankzij onze laagsteprijsgarantie dat u altijd tegen de laagste prijs besteld.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?