Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Carport op maat

Voldoet een standaard carport niet helemaal aan uw specifieke wensen? Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een zeer uitgebreid assortiment houten carports. Het kan zijn dat een standaard carport niet geschikt is voor uw persoonlijke situatie. U heeft bijvoorbeeld een schuine afrastering, een aparte hoek in uw tuin of een obstakel waardoor u niet met een standaard formaat carport uit de voeten kunt. In dat geval kunnen wij u helpen met het maken van een carport op maat, die helemaal naar uw wensen is gemaakt.

Verschillende soorten carports

Er zijn verschillende soorten houten carport. Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit de volgende modellen:

Mogelijkheden voor een carport op maat

We maken wij de carport precies zoals u dat hebben wilt. Door jarenlange ervaring zijn er veel mogelijkheden wat betreft het maatwerk. Hieronder zijn een aantal opties opgesomd waarin u uw wensen kunt aanpassen:

  • Afmeting
  • Daktypes
  • Dakbedekkingen

Onder dakbedekking kunt u nog een keuze maken uit de volgende opties:

  • Shingles
  • Dakpanprofielplaten
  • Dakleer
  • EPDM bedekking
  • Onduvilla beplating

Heeft u al een idee hoe uw carport eruit moet komen te zien? Probeer dit idee dan zo gedetailleerd mogelijke te schetsen. Neem deze schets vervolgens mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe, zodat we deze schets compleet kunnen maken. Wij begeleiden u in het hele traject van idee naar aankoop. Tegen een meerprijs kunnen wij u op maat gemaakte carport monteren, zodat u verzekerd bent van een perfecte montage. Onze ervaren monteurs helpen u graag!

Vraag een offerte aan voor een carport op maat

Het is mogelijk dat u nog niet weet hoe uw perfecte carport eruit moet komen te zien. Om u op weg te helpen hebben we een onderstaand formulier toegevoegd. Hier kunt u al uw wensen invullen voor uw carport op maat. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u verder nog vragen over uw carport op maat neem dan contact met ons op via email [email protected] of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk carport 3 Maatwerk carport 4 Maatwerk carport 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Carpoort op maat laten maken?

Bekijk de mogelijkheden bij Van Kooten!

Kan ik u helpen?