Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Campingpods

Completer kan het bijna niet! Deze charmante camping pods kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, maar garanderen altijd één ding: compact en comfortabel overnachten in een intieme setting.

3 van 3 producten
Sort Descending
 1. Blokhut ovaal
  Camping Pod - Blokhut Ovaal 400 233x400 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  3.989,00
  of betaal 84,- per maand
 2. Pod 480
  Camping Pod 480 240x480 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  4.909,00
  Thuisbezorgd
  of betaal 103,- per maand
 3. Camping Tunnel 302x580 cm
  Camping Tunnel 302x580 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  7.771,00
  Thuisbezorgd
  of betaal 163,- per maand
3 van 3 producten
Sort Descending

De camping pod

De karakteristieke boogvorm van het omvattende dak staat niet alleen mooi, maar dient ook twee andere functies: het is hoog genoeg om rechtop in de camping pod te kunnen staan en de dakshingles geven extra bescherming waardoor de camping pod lang mee gaat.

De strakke constructie en het dubbel glas zorgen voor een zo goed mogelijke isolatie. Deze pods worden veel op campings gebruikt, maar als u vaak logees heeft en meer ruimte kunt gebruiken, dan zijn de cabines ook heel goed te gebruiken in de tuin. Met een kleine radiator maakt u het snel warm en comfortabel. Bovendien is de privacy van de logees gemakkelijk gewaarborgd.

Camping pod met complete inrichting

Wakker worden met de verse houtgeur en een uitgerust gevoel. Bij onze camping pods zijn standaard accessoires inbegrepen zoals houten bedden en banken. Bekijk hiervoor de individuele producten voor meer details! De houten vloer en fundering zijn standaard inbegrepen en sluiten het geheel mooi af voor een complete ervaring. De deuren en ramen met dubbel glaswerk geven de camping pods een ‘open’, professionele uitstraling.

Het onbehandelde vuren stelt u in staat om helemaal zelf te bepalen welke uitstraling de pods krijgen: met een donkere, semi-transparante beits of een dekkende witte beits, er is veel mogelijk!

Camping pod kopen

Onze camping pods besteld u gemakkelijk online. Liever eerst even kijken? Bezoek een van onze 7 showrooms. De camping pods worden geleverd als bouwpakket welke u zelf in elkaar dient te zetten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?