menu
menu

Tuinkisten - Biohort

Bekijken als Rooster Lijst
5 van 5 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Metalen Hobbybox 101x46x61 cm
  Normale prijs 385,00 Speciale prijs 319,00
 2. Metalen Hobbybox 134x62x71 cm
  Normale prijs 469,00 Speciale prijs 389,00
 3. Metalen Hobbybox 181x79x71 cm
  Normale prijs 639,00 Speciale prijs 529,00
 4. Metalen Hobbybox 160x79x83 cm
  Normale prijs 639,00 Speciale prijs 529,00
 5. Cornerboard 117x76x127 cm
  Normale prijs 1.269,00 Speciale prijs 1.059,00
Bekijken als Rooster Lijst
5 van 5 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Tuinkisten - Biohort

Opgeruimd staat netjes. Wilt u het in uw tuin graag overzichtelijk en netjes houden, of heeft u een chronisch gebrek aan opbergruimte bij uw terras? Dan komen onze ruime tuinkisten heel goed van pas. Hierin kunt u al uw tuingereedschap of alle stoelkussens perfect opbergen. In ons assortiment vindt u ambachtelijk vervaardigde tuinkisten van diverse afmetingen. De kisten zijn gemaakt van duurzaam geïmpregneerd vurenhout, dat heel gemakkelijk te verven of te beitsen is in de kleur die u wilt. De tuinkist kunt u natuurlijk ook veilig opbergen in uw tuinhuis.

Het perfect sluitende deksel is aflopend en netjes afgewerkt met een aluminium rand. Onze tuinkisten zijn regenwaterdicht en zijn voorzien van ventilatieroosters. Met een dergelijke bergplaats beschermt u al uw spullen optimaal tegen de verschillende weersinvloeden.

Tuinkisten: Mooi en praktisch tegelijk

Alle tuinkisten worden als voor-gemonteerd bouwpakket afgeleverd en zijn heel eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Het hang- en sluitwerk is van topkwaliteit en sommige modellen zijn verkrijgbaar met gasdrukveren aan de deksel. Eigenlijk komt een stevige, onderhoudsvrije tuinkist altijd wel van pas. Onze tuinkisten zijn bovendien zo degelijk uitgevoerd, dat u er ook prima op kunt zitten. Zet uw tuinkist op een mooi beschut plekje en u hebt altijd een zitplaats waar u even lekker kunt bijkomen tijdens het tuinieren. Naast de tuinkisten bieden wij ook een houten carpoort, tuinkantoor of metalen tuinhuis aan.

Wilt u eindelijk van al het rondslingerende speelgoed van de kinderen af? Dan is een tuinkist gewoon een ideale oplossing. Of kunt u wellicht een tuinkist goed gebruiken om alle plantenpotten en zakken tuinaarde in op te bergen?

Kijk snel welke tuinkist u nodig heeft om uw tuin keurig op orde te houden of neem ook eens een kijkje bij onze andere tuinbergingen.