menu
menu

Tuinbergingen - Woodvision

Bekijken als Rooster Lijst
7 van 7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Tuinkast Lelie
  Normale prijs 285,00 Speciale prijs 235,00
 2. Tuinkast Dahlia
  Normale prijs 239,00 Speciale prijs 199,00
 3. Direct Leverbaar Tuinkast Zonnebloem
  Normale prijs 465,00 Speciale prijs 385,00
 4. Direct Leverbaar Tuinkast Chrysant
  Normale prijs 495,00 Speciale prijs 409,00
 5. Dubbele Containerkast
  Normale prijs 369,00 Speciale prijs 305,00
 6. Showmodel
  SHOWMODEL! Haardhoutberging Aster
  Normale prijs 118,95 Speciale prijs 75,00
 7. Woodvision Tuinkast Sering - Steigerhout Grijs/Wit - 200x90x45 cm
  Normale prijs 449,00 Speciale prijs 375,00
Bekijken als Rooster Lijst
7 van 7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Tuinbergingen - Woodvision

In een tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen houten, metalen en kunststof bergingen en tuinkasten in alle soorten en maten.

Multifunctionele tuinberging

Onze tuinbergingen zijn handig voor diverse doeleinden. Van het gebruik als gereedschapskast of - huisje tot fietsenberging. Daarnaast beschikken we ook over verschillende container ombouw oplossingen. Met dit type berging kunt u de afvalcontainers netjes wegwerken buiten het zicht.

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om verschillende bergingdoeleinden te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinberging met kas, een carport met container ombouw of een extra luifel voor haardhout opslag.

Diverse typen houten tuinbergingen

Onze tuinbergingen en tuinkasten zijn gemaakt van prachtig vurenhout of hardhout en zijn in diverse maten beschikbaar. Als u bij ons bestelt kunt u kiezen of u er een wilt in onbewerkt of geïmpregneerd hout en wat voor formaat u wilt. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden bij het kiezen van een model en een dak. Vurenhout is hout van de fijne Spar. Dit is zeer degelijk hout als het eenmaal behandeld is om vocht te kunnen weerstaan. Het wordt veel gebruikt in en om het huis.

Bergingen die van alle gemakken voorzien zijn

Voor een mooie prijs stelt u bij ons een gepersonaliseerde tuinberging samen, die precies aansluit op uw wensen en eisen. Zo kunt u al uw gereedschap gemakkelijk kwijt en kunt u ook hout laten drogen in de tuin en uw fietsen stallen. U kiest zelf hoe dik u de wanden wilt hebben en ook de mogelijkheden voor het dak zijn uitgebreid.

Met een mooi houten exemplaar in uw tuin zult u optimaal kunnen ontspannen. Sommige mensen gaan voor goedkopere opties, maar dat zal altijd ten koste gaan van het uiterlijk. Wij hebben de mooiste bergingen, waarmee uw tuin een lust voor het oog wordt. U kunt natuurlijk ook een tuinberging nemen in combinatie met een tuinhuis.