Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Tuinkamer met polycarbonaatdak (incl. aluminium schuifpui)

Creëer een prachtige tuinkamer met voldoende zonwering met deze tuinkamers met een polycarbonaat dak. Ontdek hier het online assortiment van Van Kooten met allerlei verschillende afmetingen. Met het polycarbonaat dak bieden deze tuinkamers een onderhoudsefficiënte, duurzame aluminium buitenruimte voor in uw tuin. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan of kom langs in een van onze overdekte showrooms. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Tuinkamers met lichtgewicht polycarbonaatdak en aluminium schuifpui

U besluit voor het eerst in het jaar weer buiten te zitten. U zet een stoel buiten, trekt een extra trui aan, op naar de zon! Maar dan die koude wind... De duurzame oplossing hiervoor: een aluminium tuinkamer.

Als combinatie van de beproefde Verasol veranda’s en perfect aansluitende wanden, is onze aluminium tuinkamer een geweldige manier om te genieten van de tuin, zonder dat u last heeft van die koude wind of harde regen.

Omdat de tuinkamer voorzien is van gelaagd glas en gebouwd op een sterk aluminium frame van Duitse kwaliteit, weet u zeker dat het lang mee gaat en weinig onderhoud vraagt – een permanente waardevermeerdering van uw huis! Het flexibele ontwerp biedt veel keuze in kleur, zonwering, gootafwerking, en profielen. 

Voordelen van een tuinkamer met polycarbonaatdak

Een tuinkamer met een polycarbonaatdak biedt specifieke voordelen:

  • Licht en isolatie: Het polycarbonaatdak laat natuurlijk licht binnen terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen UV-stralen. Dit zorgt voor een heldere en goed verlichte ruimte terwijl het de hitte minimaliseert.
  • Weerbestendig: Polycarbonaat is duurzaam en kan extreme weersomstandigheden aan. Het is bestand tegen hagel, sneeuw en sterke wind, waardoor de tuinkamer het hele jaar door kan worden gebruikt.
  • Lichtgewicht en flexibel: Polycarbonaat is licht van gewicht en biedt ontwerpmogelijkheden. Het is gemakkelijk te vormen, waardoor gebogen, afgeschuinde of andere ontwerpen mogelijk zijn.
  • Isolerend: Afhankelijk van het type polycarbonaat kan het goede isolerende eigenschappen hebben, waardoor warmteverlies wordt verminderd en de tuinkamer aangenamer blijft in zowel warme als koude seizoenen.

Een tuinkamer met een polycarbonaatdak combineert natuurlijk licht, duurzaamheid en isolatie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een lichte, heldere en toch goed beschermde buitenruimte.

Veel mogelijkheden met een aluminium tuinkamer

Neem bijvoorbeeld een extra diepe aluminium tuinkamer in de kleur antraciet. Laat er schuifpuien en zonnedoeken in plaatsen en voorzie hem van de sterke XS profielen. Zet er een grote bank in voor de ideale lounge in augustus, beschermt van de felle zomerzon, of plaats een eettafel voor die gezellige dineeravond met uw familie.

Door de schuifpuien en zonnedoeken kunt u op elk gewenst moment de temperatuur en atmosfeer aanpassen. De aluminium tuinkamer garandeert veel comfort, welk seizoen het ook is. Laat die extra trui maar thuis! Schroom niet om contact met ons op te nemen indien u interesse in een aluminium tuinkamer heeft. 

 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?