Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Tuinkamer met glasdak (incl. aluminium schuifpui)

Creëer een prachtige tuinkamer met veel natuurlijk lichtinval met deze tuinkamers met een glazen dak. Ontdek hier het online assortiment van Van Kooten met allerlei verschillende afmetingen. Met het glazen dak bieden deze tuinkamers een hoogwaardige aluminium buitenruimte voor in uw tuin. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan of kom langs in een van onze overdekte showrooms. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Aluminium tuinkamers met glazen dak & schuifpui

U besluit voor het eerst in het jaar weer buiten te zitten. U zet een stoel buiten, trekt een extra trui aan, op naar de zon! Maar dan die koude wind... De duurzame oplossing hiervoor: een aluminium tuinkamer. Als combinatie van de beproefde Verasol veranda’s en perfect aansluitende wanden, is onze aluminium tuinkamer een geweldige manier om te genieten van de tuin, zonder dat u last heeft van die koude wind of harde regen.

Omdat de tuinkamer voorzien is van gelaagd glas en gebouwd op een sterk aluminium frame van Duitse kwaliteit, weet u zeker dat het lang mee gaat en weinig onderhoud vraagt – een permanente waardevermeerdering van uw huis! Het flexibele ontwerp biedt veel keuze in kleur, zonwering, gootafwerking, en profielen. 

Voordelen van een tuinkamer met glasdak

Een tuinkamer met een glazen dak biedt unieke voordelen:

  • Optimale lichtinval: Een glazen dak zorgt voor maximale natuurlijke verlichting, waardoor een heldere, lichte en uitnodigende ruimte ontstaat.
  • Elegante uitstraling: Het glazen dak biedt een moderne uitstraling en voegt esthetische waarde toe aan de tuinkamer, waardoor een gevoel van ruimte en openheid ontstaat.
  • Isolerende eigenschappen: Moderne glazen dakconstructies zijn vaak ontworpen met isolatie in gedachten, waardoor ze warmte binnenhouden in de winter en koelte behouden in de zomer.
  • Duurzaamheid: Hoogwaardig glas is duurzaam en kan tegen allerlei weersomstandigheden, en moderne glasbewerkingen kunnen UV-stralen verminderen.

Een tuinkamer met een glazen dak creëert een elegante, lichte en goed geïsoleerde ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden, ideaal om te ontspannen, te werken of te genieten van de omgeving.

Veel mogelijkheden met een aluminium tuinkamer

Neem bijvoorbeeld een extra diepe aluminium tuinkamer in de kleur antraciet. Laat er schuifpuien en zonnedoeken in plaatsen en voorzie hem van de sterke XS profielen. Zet er een grote bank in voor de ideale lounge in augustus, beschermt van de felle zomerzon, of plaats een eettafel voor die gezellige dineeravond met uw familie.

Door de schuifpuien en zonnedoeken kunt u op elk gewenst moment de temperatuur en atmosfeer aanpassen. De aluminium tuinkamer garandeert veel comfort, welk seizoen het ook is. Laat die extra trui maar thuis! Schroom niet om contact met ons op te nemen indien u interesse in een aluminium tuinkamer heeft. 

 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?