ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Finse Kota

Finse Kota's zijn geïnspireerd op de traditionele tenten van rendierhouden en zijn dankzij hun sfeervolle uiterlijk en ontwerp breed inzetbaar. Een Finse Kota voor gebruik als tuinhuis, sauna of opslagruimte in de tuin bestelt u hier tegen de scherpste prijs.

3 van 3 producten
Sort Descending
 1. Interflex Grillkota 9.2
  Interflex Grillkota 9.2 326x188 cm
  Normale prijs 6.499,00 Speciale prijs 5.419,00
  Gratis thuisbezorgd
 2. Interflex Saunakota 9.2
  Interflex Saunakota 9.2 326x188 cm
  Normale prijs 10.739,00 Speciale prijs 8.949,00
  Gratis thuisbezorgd
 3. Interflex Grillkota 16.5 Sauna
  Interflex Grillkota 16.5 Sauna
  Normale prijs 10.739,00 Speciale prijs 8.949,00
  Gratis thuisbezorgd
3 van 3 producten
Sort Descending

Authentieke Finse Kota

Finse Kota's zijn gebaseerd op de vroegere tenten van rendierhuiden van de oorspronkelijke Scandinavische bewoners. Tegenwoordig zijn Kota's in hout uitgevoerd, maar hebben nog steeds een fantastische eigen uitstraling. Daarom zijn Kota's zeer geschikt als leuk tuinhuis, sauna of als traditionele grill Kota waarin je gezellig kunt eten. De Kota's zijn standaard uitgevoerd met houten banken aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde is genoeg plek voor 8 tot 10 mensen om te genieten van de Kota als sauna of om heerlijk in te grillen.

Finse Kota kopen

Bent u enthausiast over de zeer sfeervolle Finse Kota's en heeft u zo'n gezellige Kota gevonden die perfect in uw tuin past en aan al uw eisen voldoet? Bestel hem hier dan gemakkelijk online en laat hem gratis thuisbezorgen. Het geheel wordt bezorgd als bouwpakket en dient door u op locatie in elkaar gezet te worden. 

vergelijken