Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Infrarood sauna

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Infrarood sauna kopen

Als alternatief voor de traditionele sauna kiezen steeds meer mensen voor een echt welness product, een infrarood sauna wellness. Zo heeft een infrarood sauna minder opwarmtijd nodig. Ook ervaart menigeen de warmte die in een dergelijke infrarood sauna wordt geproduceerd als draaglijker. 

Lager energieverbruik

De directe stralingswarmte, veroorzaakt door infrarood elementen, zorgt voor bovengenoemde verschillen tussen beide warmtebronnen. Bent u nog niet geheel overtuigd? Dan is het goed om te weten dat een infrarood sauna minder energie verbruikt. Ook vereist dit systeem geen speciale elektriciteitsaansluiting.

Werking infraroodsauna

Als de warmte via de infraroodstralers uw huid binnendringt, dan zult u transpireren. Op deze wijze ontdoet uw lichaam zich van afvalstoffen en oude huidcellen. De sauna heeft een heilzame werking op de huid. Bovendien wordt zo de bloedsomloop gestimuleerd. Als u het vochtverlies aanvult met water activeert u weer de stofwisseling. De opwekking van warmte in de infrarood sauna zorgt ook voor verbranding van calorieën. Verder wordt de cabine nog wel eens gebruikt door blessuregevoelige mensen als warming-up.

Uniek verwarmingssysteem

Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunt u kiezen uit verschillende infrarood sauna's, uitgevoerd met het unieke Mica verwarmingssysteem. Deze technologie produceert warmtegolven, die als zonnewarmte aanvoelen. U ervaart een bijzonder comfortabel en warm gevoel, dat lang aanhoudt. De binnensauna's bieden ruimte aan ofwel één persoon ofwel twee personen. De afwerking is gemaakt van Canadees hemlock hout.

Kies uw favoriet

Op zoek naar een overzichtelijk en compleet overzicht van al onze infrarood cabines? Dan zit u hier goed. Bovendien kunt u de cabine van uw keuze heel eenvoudig direct via de webshop bestellen evenals welness accessoires. Deze wordt geleverd als bouwpakket, compleet met een bouwtekening. Mocht u tijdens de montage van de cabine onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u de video’s op de site bekijken of even bellen. Tegen een meerprijs monteert een deskundige medewerker de cabine voor u. Tenslotte moet u weten dat u bij ons altijd kunt profiteren van de laagsteprijsgarantie. Als u hier meer informatie over wilt hebben kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?