menu

Blokhut aanbouw - Zijluifel

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Zijluifel 150x175 cm
  Normale prijs 205,00 Speciale prijs 169,00
 2. Zijluifel 150x275 cm
  Normale prijs 279,00 Speciale prijs 229,00
 3. Tuindeco Blokhut Aanbouw 28 mm
  Normale prijs 639,00 Speciale prijs 529,00
 4. Tuindeco Blokhut Aanbouw 45 mm
  Normale prijs 959,00 Speciale prijs 798,00
Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blokhut aanbouw - Zijluifel

Breid gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een blokhut aanbouw of luifel. Door een extra luifel te plaatsen aan de zijkant van uw blokhut of tuinberging kunt u extra ruimte bieden voor de opslag van bijvoorbeeld hout of een extra droge overkapping waar u onder kunt werken.

Blokhut aanbouw voor meer bergingsruimte

U kunt er voor kiezen om een complete schuur of tuinkast tegen uw bestaande tuinhuis aan te plaatsen voor extra bergingsruimte. Met een blokhut aanbouw houten schuur of tuinkast beschikt u in een handomdraai over extra droge tuinberging voor gereedschap en tuinmaterialen.

Hoeft u geen complete dichte kast te hebben? Dan is een blokhut aanbouw luifel een prima oplossing voor het beschut opbergen van bijvoorbeeld haardhout opslag. Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis.  Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als houtopslag. Ontdek de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vragen over uw beoogde blokhut of tuinhuis.

Categoriëen