Alle showrooms zijn weer geopend! Profiteer nu van de samen staan we sterk actie.
Buitenverblijf zadeldak XL 885x440 cm

Buitenverblijf zadeldak XL 885x440 cm

Zadeldak Douglashout
Trendhout

De overkapping Zadeldak XL is uitgevoerd in het zware, kwalitatief hoogwaardige lariks/douglas hout. Dit houtsoort heeft een robuuste uitstraling en is tevens onderhoudsvriendelijk! De gezellige constructie is in talloze mogelijkheden aan te passen naar uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een loungegedeelte en een berging creëren onder één dak. De overkapping is leverbaar met verschillende wanden, en in verschillende kleuren. Om het geheel mooi af te maken zijn bijvoorbeeld een zinken dakgoot en een zolderpakket leverbaar! De overkapping wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking maar kan eventueel met dakshingles, dakpanprofielplaten, echte dakpannen of met riet geleverd worden! De constructie is ook op maat te maken, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Lees meer
Normale prijs 9.529,00 Speciale prijs 7.940,00
Of betaal 167,00 per maand
Thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Buitenverblijf zadeldak XL 885x440 cm
   
  Qty:
  Qty:
   
   
   

  De dakgootsets zijn inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Maak hieronder uw keuze uit de kleur Antraciet of Wit. De afwerkplank heeft u nodig om de goot juist aan het dak te kunnen monteren.

  Lees meer
   

  Lariks/Douglas is een zeer sterke houtsoort dat na een loop van tijd natuurlijk gaat vergrijzen. Wilt u die vergrijzing tegen gaan? Maak dan gebruik van Outdoor Spretch! Speciaal voor Lariks/Douglas hout, met lijnolie.

  Lees meer
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 9.529,00 Speciale prijs 7.940,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 167,00
Specificaties
ArtikelnummerTR52.1173
FabrikantTrendhout
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 7.940,00
Totale krediet bedrag
€ 7.940,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 166,67
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 10.000,20
Waarmee kunnen wij u helpen?