Profiteer van snelle levertijden! Bekijk hier de voorraad producten

Douglasvision Doe-het-zelf (DHZ) buitenverblijf 530x300 cm

Douglasvision Doe-het-zelf (DHZ) buitenverblijf 530x300 cm

Plat dak Douglashout
Woodvision

Bent u een echte doe-het-zelver? Dan is deze doe-het-zelf buitenverblijf van lariks douglas hout echt wat voor u! Deze constructie kunt u geheel naar eigen wensen aanpassen door middel van de wanden die worden aangeboden onderstaand dit product. Hiermee kunt u zelf een berging creëren of als u liever een beschutte plek heeft waar u heerlijk kunt loungen is dat uiteraard ook mogelijk. Mocht u dit buitenverblijf willen voorzien van trasramen is dat zeker mogelijk! Echter voor deze maatvoering komt er een extra doe-het-zelver uitdaging bij. De breedte van de wanden is bij dit buitenverblijf 246.5 cm. Wenst u voor deze wand een trasraam kunt u trasraam C bestellen en zelf inkorten tot 246.5 cm met een diamantslijpschijf. Deze DIY-lijn is dus exclusief de voorbewerking en u dient dus zelf het materiaal op de juiste lengtes te zagen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de eventuele wanden.

Lees meer
Normale prijs 2.995,00 Speciale prijs 2.492,00
Of betaal 52,00 per maand
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Douglasvision Doe-het-zelf (DHZ) buitenverblijf 530x300 cm
   
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Voor een nette afwerking van de boeidelen kunt u een aluminium daktrim bijbestellen. De daktrim bestaat uit 4 hoekstukken, trimmen en koppelstukjes.

  Lees meer

  U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terrasverwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 2.995,00 Speciale prijs 2.492,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 52,00
Specificaties
ArtikelnummerWVW711300
FabrikantWoodvision
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 2.492,00
Totale krediet bedrag
€ 2.492,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 52,31
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 3.138,60
Waarmee kunnen wij u helpen?