ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Garage Dillon 320x560 cm

Garage Dillon 320x560 cm

Verwachte levertijd: 2-4 weken Deze houten garage Dillon heeft een dakbeschot van 16 mm dikke massieve planken met mes en groef. De Dillon 540 beschikt over een oppervlakte van ruim vijftien vierkante meter, ruimte genoeg om er een mooie personenauto, een aantal fietsen of een werkbank in te plaatsen. Doordat de deuren voorzien zijn van hang- en sluitwerk zijn uw eigendommen veilig opgeborgen. Met een houtdikte van 34 mm is de Dillon goed geïsoleerd en gebouwd. Naast deze onbehandelde versie, is dit model ook te verkrijgen in een geïmpregneerde of gecoate versie. U bent dus vrij om deze garage Dillon 540 in iedere gewenste kleur te schilderen. Het uitzetvenster heeft een afmetingen van 93x83cm. De garage Dillon 540 wordt geleverd inclusief kozijnen. De beglazing is van kunststof en wordt standaard meegeleverd. Dit outdoor life product is gemaakt van Noord-Europees vuren (PEFC / FSC gecertificeerd) en is blank en onbehandeld. 

Lees meer
Normale prijs 2.939,00 Speciale prijs 2.449,00
Of betaal 51,00 per maand
Gratis thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Garage Dillon 320x560 cm
   

  Het dakgootset is inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

  Lees meer
   

  Tegen een meerprijs kunt u ook dakshingles mee laten leveren. Het dakleer kan dan als onderlaag voor de dakshingles gebruikt worden.

  Lees meer
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 2.939,00 Speciale prijs 2.449,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 51,00
Specificaties
ArtikelnummerO1009539
FabrikantOutdoor Life
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 2.449,00
Totale krediet bedrag
€ 2.449,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 51,41
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 3.084,60
vergelijken