Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Hoekpaviljoen P4355 435x298 cm - Geïmpregneerd

Hoekpaviljoen P4355 435x298 cm - Geïmpregneerd

Puntdak Vurenhout
Interflex
3.174,00
Of betaal 67,00 per maand
Laagste prijsgarantie
Thuisbezorgd
Thuisbezorgd
  • Advies in 9 echte winkels
  • Specialist in maatwerk
  • Afhalen of thuisbezorgd
  • Laagsteprijsgarantie
Klanten beoordelen ons met een 4.4 / 5 | Bekijk alle 3390 reviews
Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag!
Bezoek de showroom
Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag!
Bezoek de showroom
Kies accessoires voor uw Hoekpaviljoen P4355 435x298 cm - Geïmpregneerd
     

    Standaard is dit product onbehandeld. Tegen een meerprijs kunt u dit product ook groen laten impregneren. Hiermee geeft u de blokhut een voorbehandeling tegen de vocht en de schimmel. Dit betekent dat u de blokhut ten alle tijden nog na dient te behandelen met een beits.

    Lees meer
    Qty:
     
     

    De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen. Bij blokhutten met een wanddikte van 50mm en hoger adviseren wij u tevens de set composiet funderingsbalken robuust te nemen.

    Lees meer
     

    Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

    Lees meer
    Qty:
    Qty:
     
     

    Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

    Lees meer
     

    De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 18mm dikte, geimpregneerde onderregels en afwerkplinten.

    Lees meer
     

    Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

    Lees meer
    Qty:
     

    Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

    Lees meer
    Qty:
     

    Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

    Lees meer
     

    U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terrasverwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

    Lees meer
    Qty:
    Qty:
    Qty:
Toon alle aanbevolen accessoires
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
3.174,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 67,00
Laat je adviseren door onze specialisten
Onze enthousiasten medewerkers helpen u graag!
Laat je adviseren door onze specialisten
Onze enthousiasten medewerkers helpen u graag!
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 3.174,00
Totale krediet bedrag
€ 3.174,00
Jaarlijks kostenpercentage
12%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
12%
Termijnbedrag
€ 66,62
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 3.997,20
Kan ik u helpen?