Profiteer van snelle levertijden! Bekijk hier de voorraad producten

Loungeset Garden Impressions Orangebird 4-delig Grijs/Antraciet

Loungeset Garden Impressions Orangebird 4-delig Grijs/Antraciet

Wij kunnen dit product binnen drie dagen bij u thuis bezorgen. Wilt u deze loungeset van Orangebird vandaag of morgen al in uw bezit te hebben? Maak dan direct een afspraak om de set af te halen in het magazijn in Numansdorp. De Orangebird-set van Garden Impressions is een uiterst comfortabele loungeset. Bestaande uit een ruime hoekbank in L-vorm en een hocker, heeft u meer dan voldoende zitruimte voor en gzelli samenzijn met vrienden en familie.  De bank is opgebouwd uit twee bankdelen met een verbindend hoekelement. De loungebank heeft een alumiuniumframe en is uitgevoerd in grijs/antraciet handgevlochten wicker. Op de bank en de hocker liggen donkergrijze kussens met polyester kussenhoezen voor een ideaal zitcomfort. De hocker kan tevens dienen als bijzettafel.

Lees meer
Normale prijs 1.355,71 Speciale prijs 949,00
Of betaal 20,00 per maand
72 uurs levering
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Loungeset Garden Impressions Orangebird 4-delig Grijs/Antraciet
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.355,71 Speciale prijs 949,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 20,00
Specificaties
ArtikelnummerGI13740WF
Aantal banken1 bank
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 949,00
Totale krediet bedrag
€ 949,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 19,92
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 1.195,20
Waarmee kunnen wij u helpen?