Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Maatwerk buitenverblijf Prestige met zadeldak 725x490 cm - Hendrik-Ido-Ambacht

Maatwerk buitenverblijf Prestige met zadeldak 725x490 cm - Hendrik-Ido-Ambacht

virtual Omschrijving

Onze monteurs hebben opnieuw laten zien hoe goed zij hun vak verstaan, met dit prachtige maatwerk buitenverblijf Prestige in Hendrik-Ido-Ambacht! De douglashouten constructie bestaat uit een riante berging en al even indrukwekkend loungegedeelte, waardoor bit buitenverblijf zeer multifunctioneel is geworden. De nieuwe eigenaars van dit mooie bouwwerk kunnen eenvoudig al hun tuinspullen en fietsen opbergen, waardoor het andere vertrek gebruikt kan worden voor andere doeleinden. Ideaal om vanuit huis te werken, te studeren, of gewoon heerlijk te relaxen.

Het zadeldak, dat aan de rechterzijde overgaat in een schilddak, is bedekt met dakpannen en geeft de constructie een stoere, klassieke uitstraling. Dankzij het aanwezige dubbelglas in de steel look ramen is er geen gebrek aan natuurlijk licht, en kan er het hele jaar, ongeacht het weer, van de Prestige genoten worden. De ideale uitbreiding voor iedere tuin!

Daarom Van Kooten

  • Advies in 8 echte winkels
  • Specialist in maatwerk
  • Afhalen of thuisbezorgd
Specificaties
FabrikantWoodvision
ArtikelnummerMaatwerk Prestige 725x490 cm - Hendrik-Ido-Ambacht
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 0,00
Totale krediet bedrag
€ 0,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 0,00
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 0,00
vergelijken