Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Prime Line blokhut 200x300 cm

Prime Line blokhut 200x300 cm

Plat dak Vurenhout 28 mm
Van Kooten

Deze prachtige Prime Line blokhut is van alle gemakken voorzien! Dankzij de dubbele deur haalt u uw fietsen en/of tuingereedschap eenvoudig uit deze berging, en plaatst u ze al even gemakkelijk weer terug. Doordat de deuren voorzien zijn van dubbelglas en worden geleverd met tochtstrippen, heeft u bij dit model veel minder last van tocht. De 28 mm dikke wanddelen maken het geheel helemaal af. Door een binnenruimte van 185x285 cm is dit vurenhouten model uitermate geschikt als klusschuur of compact tuinkantoor. Een blokhut om het hele jaar van te genieten. Door het bijgeleverde hang- en sluitwerk kunt u al uw waardevolle eigendommen met een gerust hart opbergen in dit Prime Line model.

Lees meer
Normale prijs 2.449,00 Speciale prijs 2.039,00
Of betaal 43,00 per maand
Thuisbezorgd

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Prime Line blokhut 200x300 cm

  Deze 80 mm HWA afvoerbuis wordt inclusief beugels en bevestigingsmateriaal geleverd.

  Lees meer

  Deze blokhut wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Tegen een meerprijs kunt u EPDM dakbedekking mee bestellen. Dit pakket is inclusief lijm en een dakdoorvoer. Een afvoerbuis t.b.v. de dakdoorvoer kunt u apart bijbestellen.

  Lees meer
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten/bergingen tot 9 vierkante meter adviseren we 2 tot 3 tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

  Lees meer
   

  Om de staanders te verankeren in of aan de ondergrond adviseren wij u 1 van onderstaande verankeringsmogelijkheden bij te bestellen. Door het verankeren van de staander aan de ondergrond staat de constructie beter beschermt tegen de wind. De prijzen staan per stuk weergegeven. Indien u voor instortankers kiest dient u per instortanker 1 zak snelcement bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 18mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 26mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
   

  Voor een nette afwerking van de boeidelen kunt u een aluminium daktrim bijbestellen. De daktrim bestaat uit 4 hoekstukken, trimmen en koppelstukjes.

  Lees meer
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 2.449,00 Speciale prijs 2.039,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 43,00
Specificaties
ArtikelnummerVKTBL045
FabrikantVan Kooten
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 2.039,00
Totale krediet bedrag
€ 2.039,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 42,80
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 2.568,00
vergelijken