Lariks/Douglas Overkapping Oslo XL type 3 678x430cm

Lariks/Douglas Overkapping Oslo XL type 3 678x430cm

Thuisbezorgd
Tuindeco Vergelijken Print
Normale prijs 5.279,00 Speciale prijs 4.399,00
Of betaal 92,00 per maand
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of snelle levering
 • Laagste prijsgarantie
De overkapping Oslo past bijna in iedere tuin en bij iedere woning. Deze overkapping brengt sfeer uw tuin en kan uw tuinmeubels beschermen tegen de regen. Zo geniet u nog langer onder deze over...   Lees meer
Kies accessoires voor uw Lariks/Douglas Overkapping Oslo XL type 3 678x430cm

  Deze 80 mm HWA afvoerbuis wordt inclusief beugels en bevestigingsmateriaal geleverd.

  Lees meer
  Qty:
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Om de staanders te verankeren in of aan de ondergrond adviseren wij u 1 van onderstaande verankeringsmogelijkheden bij te bestellen. Door het verankeren van de staander aan de ondergrond staat de constructie beter beschermt tegen de wind. De prijzen staan per stuk weergegeven. Indien u voor instortankers kiest dient u per instortanker 1 zak snelcement bij te bestellen.

  Lees meer
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 18mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 5.279,00 Speciale prijs 4.399,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 92,00
Specificaties
ArtikelnummerTD42.7908
FabrikantTuindeco
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 4.399,00
Totale krediet bedrag
€ 4.399,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 92,34
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.540,40
vergelijken