Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Aluminium en houten deuren en wanden op maat

De strakke kaders van de aluminium en houten ramen en deuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel voor iedere stijl toepasbaar. Ze geven een moderne en industriële look aan uw interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in de combinatie met glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar zoals bij kamer en suite. Onze aluminium en houten deuren zijn standaard voorzien van veiligheidsglas in een gelaagde of geharde versie.  

De deuren en wanden worden vervaardigd van hoogstaand aluminium of hout. Nu kunt u de minimalistische en rauwe industriële uitstraling van stalen deuren en wanden realiseren, zonder het hoge prijskaartje. De deuren en wanden worden exact op maat gemaakt. 

 

 

Hoogwaardige materialen

Wij kiezen altijd voor de beste materialen om zo de mooiste deuren te kunnen produceren. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame productie. We zijn gespecialiseerd in het maken van (schuif)deuren van hoogwaardig aluminium en hout. We beschikken daarom ook over jarenlange materiaalkennis. We hebben hiervoor speciaal strakke, slanke en symmetrische profielen ontwikkeld die een perfecte combinatie zijn met de vele decorvullingen die we aanbieden.

Zoals in onze werkwijze beschreven maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Licht van gewicht

 • Sterk

 • Onderhoudsvrij

 • Strakkere detaillering

 • Een gunstige prijsstelling t.o.v. staal

 • Lange levensduur

 • 100% recyclebaar

Metalen schuifdeuren voor binnen en buiten

Naast de toepassing voor binnen is het Grand Metal Doors systeem ook zeer geschikt voor buiten; Grand Outdoor. Denk hierbij aan het afsluiten van niet geïsoleerde buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda. Trek de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd.

Grand Schuifdeuren

Het grote voordeel van schuifdeuren is dat het ruimtebesparend is. Ze schuiven langs of in de wand weg. Dit in tegenstelling tot scharnierdeuren. Het schuifdeurprofiel beschikt over een gedetailleerde profilering. Het voordeel hiervan is, is dat de wanden daardoor gemakkelijk zonder handgreep uitgevoerd kunnen worden. Door de inkeping in het profiel kan men de deur toch nog openen. Nog een voordeel hiervan is dat de schuivende delen volledig achter elkaar weggeschoven kunnen worden.

Zoals eerder omschreven is het Grand Schuifdeursysteem uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten.

 • Metalen systeem leverbaar in zwart, kwartsgrijs, wit en antracietgrijs. Tegen een meerprijs ook in elke gewenste RAL-kleur.
 • Vele vakverdelingen glassoorten mogelijk, waaronder glas in lood.
 • Staand- (bodemrollend) of hangend schuifdeursysteem.
 • Vaste wanden al dan niet in combinatie met schuivende wanden voorzien van softclose.
 • Verschillende handgrepen toepasbaar.
 • Geschikt voor niet geïsoleerde buitenverblijven, dus waterbestendig.
 • Niet isolerend, niet tochtdicht en niet slagregendicht

 
 

Vraag een offerte aan

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte. 

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Hier vindt u uw steel look deuren en wanden op maat!

Kan ik u helpen?