Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Veranda's 7 x 3

Bekijk hier alle veranda's van 7 x 3 meter. Met een prachtige veranda van 700 x 300 cm geniet u optimaal van het buitenleven in uw eigen tuin, ook als het weer wat tegenvalt. Een veranda bestelt u bij Van Kooten gemakkelijk online met alle gewenste opties.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Zelf uw houten veranda opbouwen? Bekijk hier ons uitgebreide stappenplan als voorbeeld hoe u zelf een houten veranda monteert.

Veranda 7x3

Heeft u een breed huis en een flinke tuin? Dan is een veranda van 7x3 meter ideaal voor u! De veranda’s in deze categorie zijn 7 meter breed en 3 meter diep. Met 24 vierkante meter bedekte ruimte aan uw huis betrekt u uw tuin helemaal in uw huis. Bovendien bieden veranda’s van 7 bij 3 meter genoeg ruimte om een mooie eettafel met voldoende stoelen neer te zetten waar u lang kunt tafelen en borrelen. Wilt u daar ook een lounge set naast plaatsen? Geen probleem! U richt uw veranda helemaal naar smaak in om er optimaal van te genieten.

Veranda van 700 x 300cm kopen

Niet iedere veranda heeft exact afgeronde afmetingen. In deze categorie vindt u dan ook veranda’s met afmetingen tussen de 650 tot 750 bij 250 tot 350cm. Heeft u een geschikt exemplaar gevonden? Controleer dan goed of de afmetingen voldoen aan de eisen, zo weet u zeker dat u een mooie veranda met de juiste afmetingen koopt.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?