Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Veranda's
Veranda's
  • Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs
  • Keuze uit meer dan 460 veranda’s
  • Uw specialist in maatwerk
  • Persoonlijk advies in een onze showrooms
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Een impressie van onze showrooms
De mooiste veranda's & terrasoverkappingen voor aan uw huis

Geniet in alle rust van het buitenleven in uw eigen tuin met een veranda. Het is de perfecte plek voor ontspanning, het hosten van feestjes en gezellige avonden met vrienden. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en terrasoverkappingen, waarbij u alle gewenste opties en accessoires kunt toevoegen.

Of u nu op zoek bent naar standaardmaten of maatwerk, een veranda met glazen wanden of houten wanden, bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden en creëer uw ideale buitenruimte!

Aluminium veranda's

Overweegt u een aluminium veranda? Deze keuze staat garant voor duurzaamheid en minimaal onderhoud. Ons assortiment biedt een scala aan kleuren en afmetingen, variërend van een compacte 300x200 cm veranda tot royale XXL veranda's. Elke veranda-lijn heeft unieke voordelen. Op basis van uw specifieke wensen adviseren wij graag de perfecte veranda voor u.

Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een vrijstaande veranda of een aanbouwveranda? Heeft u liever meer natuurlijk licht met een glazen dak of wilt u graag extra zonwering met een polycarbonaat dak? Of weet u nog niet zeker of u de veranda open wilt laten of glazen schuifwanden hieraan wilt toevoegen? Wij bij Van Kooten gaan elke uitdaging aan en leveren daarom onze aluminium veranda's ook als maatwerk. Zo is de veranda compleet naar uw eigen wensen aan te passen.

Bent u zelf niet echt handig aangelegd of heeft u simpelweg geen tijd om de veranda zelf op te bouwen? Dan nemen wij dat graag van u over. Heeft u vragen over onze montageservice? Neem gerust een keer contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen hierover.

Bekijk alle aluminium veranda's

Houten veranda's

Wilt u een natuurlijke sfeer in uw tuin, dan is een houten veranda iets wat bij u past. In ons assortiment vindt u een ruime selectie vuren en Douglas houten veranda's. Houten veranda's zijn voorzien van een lichtgewicht polycarbonaat dak dat gemakkelijk gereinigd kan worden. Ook hebben wij een selectie luxe houten aanbouwveranda's met dakbedekking. 

Een houten veranda vraagt iets meer onderhoud dan bijvoorbeeld een aluminium veranda. Zo is het verstandig uw veranda herhalend te behandelen met een speciale beits die voor de juiste bescherming zorgt van uw product! Uiteraard kunt u de houten veranda ook door onze vakmensen laten monteren. Echter wel met uitzondering van de doe-het-zelf veranda’s.

Bekijk alle houten veranda's

Veranda met alle gewenste accessoires

Onze veranda’s zijn uit te breiden met allerlei opties waardoor u nog meer genot uit uw veranda kunt halen! Sluit uw veranda bijvoorbeeld af met een moderne glazen schuifwand. Zo behoudt u de grote mate van lichtinval en bent u toch beschermd tegen regen, wind en een beetje tegen koude temperaturen.

Om de veranda helemaal af te maken kunt u hem voorzien van sfeervolle LED-verlichting, verwarming of fijne zonwering. De opties per veranda kunt u per veranda terugvinden bij de mee te bestellen opties of los bestellen.

Populaire veranda's

Veranda bouwpakketten zelf monteren of laten monteren

Al onze veranda's worden geleverd in handige bouwpakketten, of u nu kiest voor een houten of een aluminium veranda. Middels de duidelijke opbouwbeschrijving is het voor de klusser met enige ervaring goed te doen om de bouwpakketten zelf in elkaar te zetten (met uitzondering van de luxe aanbouwvarianten en complete tuinkamers). Bekijk hier ons stappenplan: Zelf een veranda bouwen.

Heeft u er geen vertrouwen in dat u het bouwpakket zelf in elkaar kunt zetten? Dan hebben wij ook een handige montagedienst die de veranda graag voor u in elkaar zet. Uiteraard is het ook mogelijk om, aan de hand van een duidelijke opbouwbeschrijving, de veranda zelf te monteren.

Daarnaast bieden wij ook een handige inmeet- en maatwerkservice aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor bij u thuis! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze overdekte showrooms in Nederland & België.

Lees meer... Lees minder...
Onze werkwijze
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Kan ik u helpen?