Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Verzending en levertijd

Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u via de website een product bestelt, nemen wij (telefonisch) contact met u op om u te informeren over de verwachte levertijd. Uiteraard is het ook mogelijk om vóór uw bestelling meer informatie te verkrijgen over deze levertijd. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons hoofdkantoor via +31 (0) 186-655990, of e-mail naar [email protected]. Mocht er sprake zijn van enige vertraging, dan stellen we u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Producten die wij in eigen voorraad hebben leveren wij sneller uit, dit omdat deze direct vanuit ons magazijn geleverd kunnen worden. Deze zijn te herkennen aan het label "direct leverbaar". Is een product niet bij ons op voorraad dan wordt de levertijd van onze leveranciers aangehouden. Houd hier dan ook rekening mee als u een snelle levertijd verwacht.

Een week voor uitlevering van uw order wordt er door onze logistiek of logistieke partners contact opgenomen over de exacte uitleverdatum en tijdstip. Producten met een 72 uur indicatie op onze webshop worden voorzien van een track and trace-nummer en geleverd door een van onze logistieke partners. Voor vragen over uw bestelling en verwachte levertijden kunt u contact op nemen via [email protected] Let op, de levertijden die vlak na uw order worden gecommuniceerd zijn een richtlijn en hier aan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kan ik u helpen?