Interflex Houten Woning 535x1230 cm + 545x1068 cm 70mm

Interflex Houten Woning 535x1230 cm + 545x1068 cm 70mm

68 - 70 mm
Thuisbezorgd
Interflex Vergelijken Print
Normale prijs 85.749,00 Speciale prijs 71.435,00
Of betaal 105,00 per maand  + 66.436,00 bij levering
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

  • Advies in 7 echte winkels
  • Specialist in maatwerk
  • Afhalen of snelle levering
  • Laagste prijsgarantie
Een kolos onder de chalets! Deze houten woning is voorzien van alle benodigde ruimtes, op de begane grond is er een woonkamer + open keuken, toiletruimte, slaapkamer met aansluitende badkamer, opberg-...   Lees meer
Kies accessoires voor uw Interflex Houten Woning 535x1230 cm + 545x1068 cm 70mm
     

    Tegen een meerprijs kunt u ook dakshingles mee laten leveren.

    Lees meer
    Qty:
     

    De dakgootsets zijn inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Maak hieronder uw keuze uit de kleur Antraciet of Wit. De afwerkplank heeft u nodig om de goot juist aan het dak te kunnen monteren.

    Lees meer
    Qty:
    Qty:
    Qty:
     

    Dit product dient behandeld te worden met een beits. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van dit product te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. 2 à 3 keer. Van deze speciale beitsen op lijnolie basis (grond en afwerklaag in één) heeft u ca. 14 blikken nodig van 2,5L. Deze blikken kosten € 55,00 per stuk. Bekijk onze kleurenkaart.

    Lees meer
    Qty:
     
    Qty:
     

    U kunt dit product voorbehandelen met Impraline. Als u dit product met dit middel behandeld beschermt het dit product extra tegen vocht en schimmel. Dit middel is uitstekend geschikt voor de behandeling van de mes en de groef, of voor de gehele buitenkant van dit product. De Impraline is alleen een verduurzamingsmiddel, u dient dit product na deze behandeling nog te behandelen met beits. U heeft ca. 14 jerrycans nodig indien u de mes en groef en gehele buitenkant van dit product wenst te behandelen. Indien u alleen de mes en de groef van dit product wenst te behandelen dan heeft u ca. 4 jerrycans nodig.

    Lees meer
     

    Het is mogelijk om de blokhut tegen een meerprijs te laten impregeren. De blokhut krijgt dan een voorbehandeling tegen vocht en schimmel. Door het impregneren is de blokhut niet onderhoudsvrij. De geimpregneerde blokhut dient alsnog binnen een half jaar behandeld te worden met een beits op lijnolie basis.

    Lees meer
    Qty:
     

    De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 27mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

    Lees meer
     

    Als u de ramen en de deuren van dit product in een andere kleur wilt beitsen dan de gehele buitenkant dan kunt u hieronder ca. 3 blikken beits bij bestellen. Dit betekend dat u 3 blikken minder nodig heeft voor de buitenzijde, deze kunt u dus aftrekken van het aantal wat geadviseerd wordt bij de dekkende en transparante beitsen. Deze blikken beits kosten € 55,00 per stuk, en hebben een inhoud van 2,5L. Bekijk onze kleurenkaart.

    Lees meer
    Qty:
     

    U kunt uw paviljoen/prieel tegen meerprijs laten coaten. Bij compleet coaten wordt de gehele constructie zowel binnen als buiten gecoat incl. dakplanken.

    Lees meer
     

    U kunt uw paviljoen/prieel tegen meerprijs laten coaten. Bij compleet coaten wordt de gehele constructie zowel binnen als buiten gecoat incl. dakplanken.

    Lees meer
     

    De ramen en de deuren kunt u in een andere kleur laten coaten dan de basis van de blokhut. Dit is niet los te bestellen, alleen i.c.m. coaten exterieur of compleet.

    Lees meer
     

    Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

    Lees meer
    Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 85.749,00 Speciale prijs 71.435,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 105,00 + 66.436,00 bij levering
Specificaties
ArtikelnummerIFHoutenWoning70mm
FabrikantInterflex
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 66.436,00
Contante waarde zaak/goed
€ 71.435,00
Totale krediet bedrag
€ 4.999,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 104,93
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 72.731,80
vergelijken