Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Houten buitenkeukens & meubilair

Met een buitenkeuken geniet u niet alleen buiten van de lekkerste gerechten, maar maakt u ze ook nog eens in de buitenlucht. Met onze modulaire buitenkeukens stelt u zelf de perfecte buitenkeuken samen, compleet naar uw eigen wens. De modules zijn gemaakt om met elkaar te combineren waardoor u met gemak één groot geheel realiseert.

5 van 5 producten
Sort Descending
5 van 5 producten
Sort Descending

Houten buitenkeukens & meubilair online bestellen

Het is een groeiende trend in Nederland; de houten buitenkeuken. In de buitenlucht, samen met anderen een lekkere maaltijd maken. Vooral in de zomer, als de zon schijnt en u optimaal wilt genieten van de tuin, is het heerlijk als u ook buiten kunt koken. Buitenkeukens maken uw ervaring van het buitenleven nog rijker en bieden tegenwoordig veel mogelijkheden. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bieden we een breed assortiment houten buitenkeukens aan die uw blokhutten en tuinhuis, buitenverblijf of chalet helemaal afmaken.

Een houten buitenkeuken installeren

Een buitenkeuken klinkt ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. U plaatst de keuken eenvoudig zelf aan elkaar met behulp van de verschillende modules. Veel van deze modules bevatten een 30mm granieten blad, zodat u met gemak een mooi aanrecht creëert. Module D is bijvoorbeeld een dubbele schappenkast waar u eenvoudig veel spullen in kwijt kunt. Module E is een dichte kast met deur, en module A is een extra brede kast met twee deuren en granieten blad. Zo zijn er maar liefst 16 verschillende modules waarmee u eenvoudig zelf een buitenkeuken kunt samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op!

Hoge kwaliteit douglashout in de gewenste kleur

Alle modellen staan op korte poten en zijn zo extra bestand tegen eventueel vocht.  Door gebruik te maken van het duurzame Lariks/Douglas hout zijn onze buitenkeukens niet alleen erg stijlvol, maar zullen ze lang meegaan en goed bestand zijn tegen stoten. Ze kunnen ook worden gespoten in verschillende RAL kleuren, om de buitenkeuken zo goed te laten aansluiten bij de stijl van uw tuinhuis of buitenverblijf. Een build-in burner, kraan, en vele andere accessoires kunnen bij de houten buitenkeuken worden geïnstalleerd. Zo kunt u vrijwel elke maaltijd klaarmaken terwijl u geniet van het echte buitenleven!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?