Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Tuintafel-sidetable-oppottafel

Bent u op zoek naar een praktische tafel voor in de tuin, bijvoorbeeld een oppottafel of een bijzettafeltje? In deze categorie vindt u een verzameling tuintafels en oppottafels die het werken in de tuin een stuk gemakkelijker maken. Gemakkelijk online besteld tegen een lage prijs.

16 van 16 producten
Sort Descending
16 van 16 producten
Sort Descending

Sidetables & oppottafels

Tuintafels en oppottafels zijn naast de stijlvolle afwerking heel functioneel. Als uw buitenkeuken bijvoorbeeld te klein is bieden tuintafels de mogelijkheid om er kookgerei op te zetten zoals pannen, schalen en snijplanken. Dat niet alleen. U kunt er ook mooie planten en andere spulletjes op kwijt. Bovendien hebben oppottafels het voordeel dat ze uit meerdere planken bestaan. Meestal wordt één van de planken als houtopslag gebruikt.

Grote formaten tuintafels en oppottafels

Naast de kleinere producten bent u bij van Kooten Tuin en Buitenleven ook aan het goede adres voor grote formaten inclusief kastjes en een la. Normaal gesproken is, voor veel mensen, de schuur het 'opberghok'. Met onze tuintafels en oppottafels bent u instaat uw spullen op een nette manier te stallen. De fraaie afwerkin zorgt er bovendien voor dat de producten eigenlijk in iedere tuin passen.

Bescherming van de tuintafels en oppottafels

De tuintafels en oppottafels zijn van hout gemaakt. Dat betekent dat enig onderhoud vereist is om de levensduur te verlengen. Het is dus nuttig ze te beitsen om rottingsgevaar te voorkomen. In Nederland kan het behoorlijk regenen en stormen. Beitsen doet u altijd met een goede reden. De meeste artikelen zijn wel geïmpregneerd. Deze bescherming is echter van relatief korte duur. Beitsen blijft daarom altijd belangrijk. 

Neem nog vandaag contact op voor meer informatie over deze stijlvolle producten. Of bezoek één van onze showrooms

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?