Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Prieel/Overkapping

Terrasoverkappingen zijn ideaal om een knus plekje of een schaduwplek in de tuin te creëeren. Hier vindt u alle overkappingen die extra scherp geprijsd zijn waardoor u voor een nóg lagere prijs van de hoogste kwaliteit profiteert.

6 van 6 producten
Sort Descending
6 van 6 producten
Sort Descending

Extra scherp geprijsde overkappingen in de sale

Hier bij Van Kooten vindt u het grootste aanbod priëlen en terrasoverkapppingen. Bij een groot aanbod hoort uiteraard ook een selectie afgeprijsde overkappingen. Regelmatig vindt u hier nieuwe actie artikelen, kom daarom regelmatig terug om te kijken of uw droomoverkapping in de sale is.

Tussen onze overkappingen die in de aanbieding zijn vindt u verschillende soorten overkappingen. Van de moderne palen met schaduwdoek ertussen gespannen tot de klassieke houten overkappingen met een puntdak. Uiteraard in verschillende formaten en kleuren. Voor ieder type tuin kunt hier terecht voor een passende overkapping.

Overkapping in de sale kopen

Heeft u uw favoriete overkapping met de benodigde afmetingen en accessoires gevonden? U bestelt alle overkappingen gemakkelijk online en wij bezorgen hem gratis bij u thuis. Wilt u de overkapping liever eerst in ware grootte bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze 7 showrooms en laat u meteen adviseren door onze experts.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?