Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Overkappingen 3 x 3

Bekijk hier alle overkappingen van 3x3 meter. De overkappingen van 300 x 300 cm worden als bouwpakket geleverd en zijn te bestellen met opties en accessoires. Bestel uw favoriete overkapping en bestel gemakkelijk online bij Van Kooten.

17 van 17 producten
Sort Descending
17 van 17 producten
Sort Descending
Zelf uw overkapping opbouwen? Bekijk hier ons uitgebreide stappenplan als voorbeeld hoe u zelf een overkapping monteert.

Overkappingen 3x3

Heeft u een plek in de tuin uitgekozen waar u een overkapping van 3x3 wilt plaatsen? En bent u gebonden aan deze maximale afmetingen? In deze categorie vindt u alle overkappingen met afmetingen tussen de 250 tot 350 bij 250 tot 350cm. Heeft u een overkapping gevonden dan aan uw wensen voldoet? Controleer dan nogmaals goed de afmetingen om er zeker van te zijn dat de overkapping op de door u gekozen plek past.

Verschillende typen overkappingen van 3x3

Ons assortiment overkappingen van 3x3 bestaat uit verschillende typen die ieder een andere functie vervullen. Zo vindt u hier onder andere prieëlen, houten overkappingen, veranda’s en carports. Kies het type overkapping dat het beste bij uw toepassing past om het meest geschikte aanbod te bekijken.

Mooie overkappingen van 300x300cm met opties

Met een mooie overkapping van 300x300cm in de tuin kunt u op mooie zomeravonden lang genieten van de buitenlucht. Een overkapping van dit formaat biedt voldoende ruimte om de overkapping helemaal naar wens in te richten. Kiest u voor een heerlijke lounge set of voor een grote eettafel met stoelen? Of kiest u toch voor beide? U bepaalt het helemaal zelf!

Voor iedere tuin vindt u hier een geschikte overkapping. Kies uw favoriet, selecteer de gewenste opties en bestel gemakkelijk en voordelig online!

Zelf uw overkapping opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?