Nu 10% korting op alle Interflex blokhutten en YARD Outdoor Velvetline Alu veranda's!

Overkappingen 3 x 4

Bestel hier uw overkapping van 3 x 4 meter. De overkapping van 300 x 400 cm bestelt u gemakkelijk online met de gewenste opties en accessoires die uw overkapping helemaal af maken. Uw overkapping wordt geleverd als bouwpakket dat u zelf in elkaar kunt zetten.

1 van 1 producten
Sort Descending
  1. Aluminium Zadeldak Carport 300x400 cm Type A
    Aluminium Zadeldak Carport 300x400 cm Type A
    5.742,00
    Thuisbezorgd
    of betaal 121,- per maand
1 van 1 producten
Sort Descending
Zelf uw overkapping opbouwen? Bekijk hier ons uitgebreide stappenplan als voorbeeld hoe u zelf een overkapping monteert.

Overkappingen 3x4

Bent u op zoek naar een geschikte overkapping voor uw tuin of oprit en bent u gebonden aan maximale afmetingen? Doordat niet iedere overkapping standaard afgeronde afmetingen heeft, vindt u in deze categorie overkappingen met afmetingen tussen de 250 tot 350 bij 350 tot 450cm. Heeft u een mooie overkapping gevonden? Controleer dan of de afmetingen overeenkomen met de uitgekozen ruimte in de tuin, zodat u zeker weet dat de overkapping past.

Mooie overkappingen van 300x400cm met opties

Met een mooie overkapping van 300x400cm in de tuin kunt u op mooie zomeravonden lang genieten van de buitenlucht. Plaatst u een heerlijke lounge set onder de overkapping of toch een grote eettafel met stoelen om heerlijk te kunnen tafelen?

Voor iedere tuin vindt u hier een geschikte overkapping. Kies uw favoriet, selecteer de gewenste opties en bestel gemakkelijk en voordelig online!

Zelf uw overkapping opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?