Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Overkappingen 3 x 4

Ontdek hier ons online assortiment overkappingen van 3x4 meter. De overkapping van Van Kooten bestelt u gemakkelijk online met de gewenste opties en accessoires die uw overkapping helemaal afmaken. Uw overkapping wordt geleverd als bouwpakket dat u zelf in elkaar kunt zetten. Heeft u liever een ervaren monteur die dit doet? Dan kunt u ook kiezen voor een professionle installatieservice. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan gerust een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms. Wij helpen u graag verder!

2 van 2 producten
Sort Descending
2 van 2 producten
Sort Descending
Zelf uw overkapping opbouwen?
Zelf uw overkapping opbouwen?

Overkappingen 3x4

Bent u op zoek naar een geschikte overkapping voor uw tuin of oprit en bent u gebonden aan maximale afmetingen? Doordat niet iedere overkapping standaard afgeronde afmetingen heeft, vindt u in deze categorie overkappingen met afmetingen tussen de 250 tot 350 bij 350 tot 450 cm.

Heeft u een mooie overkapping gevonden? Controleer dan of de afmetingen overeenkomen met de uitgekozen ruimte in de tuin, zodat u zeker weet dat de overkapping past. Dit kunt u doen met behulp van de volgende richtlijnen:

  • Vind de juiste positie: Identificeer nauwkeurig waar u uw overkapping wilt plaatsen, met inachtneming van uw persoonlijke levensstijl en noden.
  • Creëer markeringen voor de hoeken: Gebruik stokken of pinnen om duidelijke markeringen te maken op de hoekpunten van de beoogde overkapping-locatie, zodat u een goed overzicht heeft van de ruimte.
  • Zorg voor de metingen: Gebruik een meetlint om de lengte en breedte van het aangeduide gebied zorgvuldig te meten. Voor een overkapping van 3x4 meter, meet u 3 meter in de lengte en 4 meter in de breedte.
  • Check de ondergrond: Controleer of het aangeduide gebied horizontaal is. Een gelijkmatige ondergrond is noodzakelijk voor een betrouwbare installatie.
  • Zichtlijnen in overweging nemen: Neem de zichtlijnen en het uitzicht vanuit uw huis in overweging bij het plannen van uw overkapping. Zorg ervoor dat deze het zicht op cruciale elementen in uw tuin niet beperkt.
  • Noteer belemmeringen: Noteer mogelijke belemmeringen, zoals bomen, struiken, leidingen en andere structuren die zich in de buurt van de voorgestelde overkapping-locatie bevinden.
  • Vraag om professioneel advies: Als u twijfels heeft of als de situatie complex lijkt, is het een goed idee om professioneel advies in te winnen bij een expert op het gebied van overkappingen om u te begeleiden bij het meten en plannen.

Mooie overkappingen van 300x400 cm met opties

Met een mooie overkapping van 300x400 cm in de tuin kunt u op mooie zomeravonden lang genieten van de buitenlucht. Plaatst u een heerlijke lounge set onder de overkapping of toch een grote eettafel met stoelen om heerlijk te kunnen tafelen?

Voor iedere tuin vindt u hier een geschikte overkapping. Kies uw favoriet, selecteer de gewenste opties en bestel gemakkelijk en voordelig online!

Zelf uw overkapping opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?