Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Overkappingen 3 x 5

Bekijk hier alle overkappingen van 3x5 meter. Overkappingen in dit formaat vindt u bij Van Kooten in verschillende soorten en stijlen welke allemaal te bestellen zijn met opties en accessoires. Overkappingen van 300x500 cm ontvangt u als bouwpakket en bestelt u hier gemakkelijk online. Heeft u liever een professionele montageservice, dan is dit bij ons ook mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms, waar onze ervaren verkoopadviseurs u dagelijks te woord staan.

5 van 5 producten
Sort Descending
 1. Carport
  Actie carport 300x500 cm
  1 auto Geïmpregneerd Vurenhout
  629,00
 2. Carport 300x500 cm zadeldak
  Carport 300x500 cm zadeldak
  1 auto Onbehandeld Vurenhout
  Regular Price 2.729,00 Special Price 1.949,00
 3. Carport
  Carport 300x500 cm plat dak
  1 auto Onbehandeld Vurenhout
  Regular Price 3.003,00 Special Price 2.145,00
5 van 5 producten
Sort Descending
Zelf uw overkapping opbouwen?
Zelf uw overkapping opbouwen?

Overkappingen van 3 bij 5 meter

Bent u op zoek naar een mooie overkapping voor in de tuin en bent u gebonden aan maximale afmetingen? In deze categorie vindt u al onze overkappingen van 3 bij 5 meter. Doordat niet iedere overkapping exact 3 bij 5 is vindt u hier alle overkappingen met afmetingen tussen de 250 tot 350 bij 450 tot 550 cm. Controleer daarom de afmetingen van de door u gekozen overkapping om er zeker van te zijn dat hij past op de door u gekozen plek. Dit kunt u doen aan de hand van de volgende stappen:

 • Vind de juiste positie: Identificeer nauwkeurig waar u uw overkapping wilt plaatsen, met inachtneming van uw persoonlijke levensstijl en noden.
 • Creëer markeringen voor de hoeken: Gebruik stokken of pinnen om duidelijke markeringen te maken op de hoekpunten van de beoogde overkapping-locatie, zodat u een goed overzicht heeft van de ruimte.
 • Zorg voor de metingen: Gebruik een meetlint om de lengte en breedte van het aangeduide gebied zorgvuldig te meten. Voor een overkapping van 3x4 meter, meet u 3 meter in de lengte en 4 meter in de breedte.
 • Check de ondergrond: Controleer of het aangeduide gebied horizontaal is. Een gelijkmatige ondergrond is noodzakelijk voor een betrouwbare installatie.
 • Zichtlijnen in overweging nemen: Neem de zichtlijnen en het uitzicht vanuit uw huis in overweging bij het plannen van uw overkapping. Zorg ervoor dat deze het zicht op cruciale elementen in uw tuin niet beperkt.
 • Noteer belemmeringen: Noteer mogelijke belemmeringen, zoals bomen, struiken, leidingen en andere structuren die zich in de buurt van de voorgestelde overkapping-locatie bevinden.
 • Vraag om professioneel advies: Als u twijfels heeft of als de situatie complex lijkt, is het een goed idee om professioneel advies in te winnen bij een expert op het gebied van overkappingen om u te begeleiden bij het meten en plannen.

Verschillende typen overkappingen van 300 bij 500 cm

Bij Van Kooten vindt u verschillende typen overkappingen van 300x500 cm, van de mooiste prieëlen en houten overkappingen tot de meest praktische carports. Kortom, een overkappingen zijn op super veel verschillende manieren toe te passen en kunnen geheel naar wens worden ingericht. Zo biedt een overkapping in de tuin de ideale plek om lang te tafelen met vrienden of heerlijk te kunnen relaxen in een super comfortabele lounge set.

Zelf uw overkapping opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?