Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Aluminium loungesets

Een aluminium loungeset is stevig, onderhoudsvrij en heeft een strakke en moderne uitstraling. In iedere tuin staat een aluminium loungeset geheel op zijn plek waardoor u heerlijk geniet van uw tuin of balkon.

12 van 12 producten
Sort Descending
12 van 12 producten
Sort Descending

Aluminium loungesets voor iedere tuin

Aluminium loungesets vindt u hier in allerlei kleuren, maten en samenstellingen. Van hoekbanken tot losse stoelen en banken waarin u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Aluminium loungesets kenmerken zich door hun sterke constructie, onderhoudsvrije materialen en lichte gewicht. Deze voordelen maken aluminium loungesets erg populair in ieder type tuin, balkon of dakterras.

Strakke en moderne loungeset van aluminium

Onze aluminium loungesets hebben een moderne en strakke uitstraling waardoor ze uw tuin omtoveren tot dé plek om te genieten van de buitenlucht. Doordat het aluminium niet heet wordt in de zon, maar zich slechts aanpast aan de gevoelstemperatuur, kunt u ook op zeer warme zomerdagen genieten van de loungeset zonder last te hebben van de zeer warme materialen.

Omdat aluminium zelf niet ideaal is om op te zitten worden de loungesets geleverd met heerlijk zachte kussens. Ideaal om zo hele dagen van de loungeset te kunnen genieten!

Aluminium loungeset kopen

Ons assortiment bestaat uit diverse afmetingen en kleuren aluminium loungesets zodat er ook voor uw tuin een mooie set tussen zit. Wilt u de loungeset liever eerst even uitproberen voor u hem aanschaft? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?