Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Houten tuinstoelen

Houten tuinstoelen passen in iedere tuinstijl en hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten houten tuinstoelen, van loungestoelen tot eettafelstoelen en barkrukken. Met een tijdloze houten tuinstoel geniet u eindeloos van een heerlijke zitplek in de tuin.

5 van 5 producten
Sort Descending
5 van 5 producten
Sort Descending

Houten tuinstoelen in verschillende uitvoeringen

Houten tuinstoelen zijn er in verschillende soorten en maten. Hier bij Van Kooten vindt u houten tuinstoelen om heerlijk in te relaxen en van de zon te genieten, maar ook de perfecte stoel voor bij die mooie tuintafel koopt u gewoon bij Van Kooten. Zelfs voor het hippe houten bankje voor aan de tuintafel zit u hier goed!

Duurzame houten tuinstoelen met een natuurlijke uitstraling

Houten tuinstoelen hebben veel voordelen. Naast hun prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling zijn ze duurzaam wat betekent dat ze een lange levensduur hebben (mits u ze goed behandeld). Hout kan namelijk tegen een stootje, is na een koude en natte periode goed schoon te maken en loopt door het gewicht weinig risico om snel om of weg te waaien. Ook handig: houten tuinstoelen worden in vergelijking met andere materialen minder warm als ze lang in de zon staan.

Afhankelijk van het type hout waarvan de tuinstoel van uw keuze gemaakt is dient moet het hout behandeld worden met een olie of lak. Dit bevordert de levensduur van de houten tuinstoel.

Houten tuinstoelen kopen

Genoeg redenen om te kiezen voor één of meerdere tijdloze houten tuinstoelen. Koopt u tuinstoelen voor aan de tuintafel? Let dan goed op of de stoelen onder de tafel passen, dat is wel zo fijn om lekker lang aan tafel te kunnen zitten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?