Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Wicker tuinstoelen

Wicker tuinstoelen hebben dankzij hun weersbestendige materiaal een lange levensduur en bovendien zijn ze licht van gewicht. Met hun grote mate van zitcomfort, onderhoudsvriendelijkheid en beschikbaarheid in diverse uitvoeringen zijn ze een geschikte keuze voor iedere tuin of balkon.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Comfortasbele wicker tuinstoelen

Wicker tuinstoelen zijn er dankzij de grote mate van flexibiliteit van het materiaal in verschillende vormen en maten. Zo vindt u hier bij Van Kooten wicker tuinstoelen om helemaal in tot rust te komen en van de zon te genieten, maar ook comfortabele stoelen voor aan tafel. Maar ook voor een verstelbare stoel gemaakt van wicker zit u bij ons goed! Daarmee kunt u zelf kiezen of u lekker languit ligt of rechtop zit.

Praktische wicker tuinstoelen

Wicker wordt nog wel eens door de war gehaald met rotan. Het grote voordeel van wicker is dat het een gemakkelijk te onderhouden materiaal is dat gemakkelijk meebeweegt. Dit betekent dat wicker tuinstoelen gedurende winter gemakkelijk buiten kunnen blijven staan, maar ook dat ze dankzij het flexibele materiaal een heerlijk zitcomfort hebben. Met name als de wicker tuinstoel voorzien is van een fijn kussen is het ultiem genieten.

Wicker tuinstoelen kopen

Wicker tuinstoelen hebben dankzij hun weersbestendige materialen een lange levensduur en zijn bovendien licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Doordat ze in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn passen ze in iedere tuinstijl. Heeft u een mooi exemplaar gevonden? Bestel hem hier gemakkelijk online of kom hem bekijken in 1 van onze vestigingen!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?