Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Houten tuintafels

Houten tuintafels zijn stevig, robuust en hebben een warme natuurlijke uitstraling. Ideaal om lange middagen en avonden aan door te brengen. Van moderne ronde houten tuintafels tot lange houten tafels voor wel 10 personen, u bestelt ze hier gemakkelijk online.

23 van 23 producten
Sort Descending
  1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  2. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

23 van 23 producten
Sort Descending

Houten tuintafel

Houten tuintafels zijn al jaren erg populair. Ze zijn met allerlei soorten tuinstoelen te combineren en zijn erg stevig. Hout heeft van nature een flink gewicht waardoor de tuintafels ook tijdens stormachtig weer goed blijven staan.

Maar ook op het gebied van stijl en gezelligheid zit u met een houten tuintafel altijd goed. Doordat hout van nature een robuuste en natuurlijke uitstraling heeft zorgt de tafel voor een gezellige en knusse sfeer in uw tuin.

Houten tuintafel kopen

Hier vindt u de meest prachtige tuintafels om gezellig aan te eten, spelletjes te spelen of aan te werken. Maar ook oppottafels en werktafels met ingebouwde houtopslag vindt u hier in verschillende uitvoeringen. Bestel uw favoriete houten tuintafel gemakkelijk online bij Van Kooten of kom langs in een van onze vestigingen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?