Dekdelen

Wilt u zelf een terras of vlonderplanken rondom uw vijver aanleggen? Is uw schutting aan vervanging toe? Met dekdelen als basis kiest u voor een solide oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor delen vervaardigd uit composiet.

Voordelen composiet
Hoewel composiet vlonderplanken dezelfde natuurlijke uitstraling heeft als hout – het voelt ook aan als ‘echt’ hout – vergt dit materiaal vrijwel geen onderhoud. Composiet is zeer goed bestand tegen vocht. Zelfs zeewater tast dit materiaal niet aan! De samenstelling van composiet maakt dat uw terras of vlonderplanken niet zal gaan rotten en splinteren. Ook behoudt de constructie zijn kleur. Composiet is ook bekend onder de naam ‘houtkunststof’.

Terras en schutting
Het moge duidelijk zijn dat dekdelen uitermate geschikt zijn om een terras of vlonder van te maken. Steeds meer mensen kiezen ook voor een schutting bestaande uit composiet dekdelen. Naast de in bovenstaande alinea genoemde voordelen trekt composiet namelijk niet krom. Een constructie gemaakt van dit materiaal levert uw woning simpelweg meerwaarde op. 

Diverse dekdelen
Van Kooten Tuin en Buiten Leven levert uitsluitend composiet dekdelen. U kunt kiezen uit de volgende kleuren: grijs, antraciet en bruin. Naast de standaardmaten is ook het formaat ‘extra breed’ voorhanden. Verder verschillen de groeven op de delen. Als u zelf een terras of schutting wilt maken, doet u er verstandig aan om meteen ook ondertegels en afwerk hoeklijnen te bestellen. Verder heeft u diverse clips nodig, waaronder de speciale begin- en eindclips.

Online bestellen wel heel eenvoudig
Wilt u meer informatie over de diverse dekdelen en bijbehorende materialen? Of wilt u meteen de juiste composiet vlonderplanken onderdelen uitkiezen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. U kunt de delen laten bezorgen of afhalen. Als u kiest voor bezorgen, dan wordt uw bestelling naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost. Uiteraard is ook op dit artikel de laagsteprijsgarantie van toepassing.