Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Composiet vlonderplanken

Wilt u graag een vlonder creëren in uw tuin, maar heeft u liever geen hout? Ontdek dan hier ons online assortiment composiet vlonderplanken. Deze van composiet gemaakte planken zijn onderhoudsefficiënt en bieden een strakke, moderne uitstraling. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Zo is er voor ieder een geschikte vlonderplank. Heeft u specifieke vragen of wensen? Vraag dan gerust een offerte aan of kom langs in een van onze overdekte showrooms.

8 van 8 producten
Sort Descending
8 van 8 producten
Sort Descending

Composiet vlonderplanken voor het echte woonkamer gevoel

Als u iets anders in uw tuin wenst dan sierbestrating, kunt u kiezen voor composiet vlonders. Bij een tuinkamer zijn ze de essentiële ondergrond voor het echte woonkamer gevoel, en onder de veranda vormen ze een mooie overgang tussen de tuin en uw huis. Omdat de composiet vlonderplanken gedeeltelijk uit hout bestaan, onderscheiden ze zich van kunststof vlonderplanken door de natuurlijke look en lijken ze veel op houten vlonderplanken. Ze zijn gemaakt van 40% kunststof en 60% hout, wat de composiet vlonderplanken veel sterker maakt dan hout maar wel net zo bewerkbaar.

Composiet vlonderplanken op maat

De composiet vlonders van Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunnen geheel op maat gemaakt worden. Zo kunt u ze precies aan laten sluiten onder uw veranda of tuinkamer, maar u kunt er ook voor kiezen de vlonders daar verder onder uit laten steken voor een mooie overgang tussen uw tuin en woning. U heeft keuze uit de kleuren oud grijs, coffee, antraciet en naturel. Net als veel andere producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven is het grote voordeel van composiet dat het zeer duurzaam is. Het materiaal is goed bestand tegen harde regens, sneeuw en de strenge winterkou. Zo bent u voor jaren verzekerd van een sterke, moderne ondergrond voor uw tuin. Een waardig materiaal!

Voordelen van een composiet vlonderplank

Composiet vlonderplanken hebben diverse functies:

  • Duurzaamheid: Composiet planken bestaan uit een mix van houtvezels en kunststof, wat zorgt voor een duurzaam en sterk materiaal. Ze zijn bestand tegen rot, schimmels en insecten en hebben over het algemeen een lange levensduur.
  • Weerbestendigheid: Deze planken zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, UV-straling en vorst. Ze vervormen niet door vocht en behouden hun vorm en kwaliteit gedurende lange tijd.
  • Onderhoudsarm: Composiet vlonderplanken vereisen doorgaans minder onderhoud dan houten planken. Ze hoeven niet te worden geverfd, gebeitst of geolied, en zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Composiet planken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen, waardoor ze een breed scala aan ontwerpmogelijkheden bieden voor buitenruimtes. Ze hebben vaak een modern en strak uiterlijk.
Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?