Profiteer nu van 15% korting op Interflex-hutten!

Douglas blokhutprofiel

Lariks Douglas blokhutprofielen zijn onmisbaar bij het bouwen van uw eigen blokhut. Kies hier uw favoriete Douglas blokhutprofiel met de benodigde lengte, dikte en behandeling. U bestelt de blokhutprofielen hier gemakkelijk online, uiteraard tegen scherpste prijs.

17 van 17 producten
Sort Descending
 1. Geschaafde blokhutprofiel Douglas
  Geschaafde blokhutprofiel Douglas 2,8x19,5 cm | 400 cm - blank
  Onbehandeld Douglashout
  40,75
  of betaal 1,- per maand
 2. Geschaafde blokhutprofiel Douglas
  Geschaafde blokhutprofiel Douglas 2,8x19,5 cm | 500 cm - blank
  Onbehandeld Douglashout
  50,95
  of betaal 1,- per maand
 3. Woodvision Douglas dubbel rhombusprofiel 2,8x14 cm | 400 cm - blank
  Woodvision Douglas dubbel rhombusprofiel 2,8x14 cm | 400 cm - blank
  Onbehandeld Douglashout
  28,50
  of betaal 1,- per maand
 4. Geschaafde blokhutprofiel Douglas
  Geschaafde blokhutprofiel Douglas 19,5x2,8 cm | 300 cm - blank
  Onbehandeld Douglashout
  30,50
  of betaal 1,- per maand
17 van 17 producten
Sort Descending

Douglas douglas hout planken

Bij iedereen die van hout houd is het bekend dat de houtsoort Douglas het neusje van de zalm is! De douglas planken hebben van zichzelf een warme kleur die meteen uw natuurlijke tuin doet opleven. De planken van douglas hout hebben een robuuste structuur en grote nerven. De plank is om te zien meteen 'af' en verder onderhoud is voor de levensduur ook niet nodig. Door de zon kan de mooie kleur wel wat gaan vergrijzen, wat u eenvoudig tegen kunt gaan door de planken te behandelen met een speciale lariks beits. Dit kan transparant zodat u de kleur behoudt, maar ook in een kleur naar wens! Met lariks hout kiest u voor een duurzaam materiaal waarvan u vele jaren plezier kunt hebben.

Lariks Douglas blokhutprofiel planken

Deze planken met blokhut profiel zijn erop gemaakt dat u de planken gemakkelijk, zonder extra werk in elkaar kunt zetten. Aan de ene kant van de plank is hij voorzien van een inkeping en aan de andere kant van uitstekende rand. Zo kunnen de planken gemakkelijk in elkaar geschoven worden en bouwd u gemakkelijk en snel de wand van de blokhut op.

In deze categorie vindt u behandeld en onbehandeld hout. Het voordeel van de behandelde blokhutprofielen is dat u er helemaal niets meer aan hoeft te doen en zo in elkaar kunt zetten. Het voordeel van onbehandelde douglas blokhutprofielen is dat u zelf kunt bepalen hoe u ze behandeld en of u er nog een kleur aan geeft. 

Douglas blokhutprofielen kopen

Onze douglas blokhutprofielen zijn van hoge kwaliteit en leverbaar in verschillende vormen en maten. Kies uw gewenste blokhutprofiel en bestel ze gemakkelijk en uiteraard tegen de laagste prijs hier online. Heeft u hulp nodig bij de keuze van het blokhutprofiel? Neem dan vrijblijvend contact op en onze experts helpen u graag verder.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?