Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Vlonderaccessoires

Met onze vlonderaccessoires weet u zeker dat u alles heeft om uw vlonder goed vast te zetten, zodat u optimaal kunt genieten van een mooie buitenruimte. Van bevestigingsmaterialen tot afwerkplinten, ons assortiment vlonderaccessoires heeft alles wat u nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over ons assortiment? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het realiseren van uw vlonderwensen.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Vlonderaccessoires als toevoeging op uw vlonder

Wanneer u een mooie vlonder aanlegt, dan is het natuurlijk fijn om dat te doen met degelijke vlonderaccessoires. Dekdelen kunnen worden blootgesteld aan veel gewicht, water, kou en planten. De grond werkt van nature en dat heeft ook invloed op uw vlonderplanken. Door goede accessoires te gebruiken, zoals speciale vlonderschroeven, onderliggers, en clips, kunt u de vlonder robuust genoeg maken om deze invloeden te trotseren.

Wij bieden graag de juiste vlonderaccessoires waar u naar op zoek bent en kunnen persoonlijk advies geven op basis van uw situatie en materiaalgebruik.

Vlonderaccessoires speciaal voor u!

Zo zijn onze composiet onderliggers niet alleen geschikt voor composiet vlonderplanken, maar installeert u ze eenvoudig als basis voor hardhout of grenen vlonderplanken. De RVS vlonderschroeven, met T-drive, waxing, kleine kop en freesribben, doorboren feilloos elke vlonderplank en garanderen een excellente verbinding tussen de vlonders en onderregels. We bieden graag de juiste accessoires voor het monteren van uw vlonder, of u nu een klein vlonder pad wilt door uw tuin of een compleet terras onder de veranda.

Uiteraard worden bij uw bestelling deze vlonderaccessoires inbegrepen als u ervoor kiest per vierkante meter te bestellen. Neem contact met ons op via de web-chat of bel ons voor meer informatie! Geniet met een gerust hart van een stijlvolle vlonder: Met onze vlonderaccessoires zal het aan alle eisen voldoen!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?