Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Red Class Wood timmerhout

Ontdek het vakmanschap en de veelzijdigheid van Red Class Wood timmerhout bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze hoogwaardige houtsoort biedt duurzaamheid en esthetische finesse voor al uw timmerprojecten. Met uitstekende eigenschappen zoals robuustheid en natuurlijke charme is dit hout ideaal voor het creëren van verfijnde constructies, van terrassen tot tuinmeubelen, die de tand des tijds doorstaan.

4 van 4 producten
Sort Descending
4 van 4 producten
Sort Descending

Waarom timmerhout van Red Class Wood?

Op zoek naar het ideale timmerhout voor uw volgende tuinproject? Red Class Wood biedt vele voordelen! Dit naaldhout lijkt qua uiterlijk veel op hout van de lariks/douglasspar: ook Red Class Wood kent de typerende warme roodachtige kleur van deze houtsoorten. In het geval dat u op zoek bent naar timmerhout met dezelfde look als deze andere houtsoorten, dan bent u met Red Class Wood aan het goede adres! Daar komt nog bij dat deze naaldhoutsoort vele voordelen biedt ten opzichte van lariks/douglas hout: zo is de productie van Red Class Wood duurzamer, heeft het door de ecologische behandeling nauwelijks last van krimp en uitzetting, en ligt de prijs ook nog eens een stuk lager dan bij lariks/douglas hout. Red Class Wood heeft zowel het PEFC- als FSC-keurmerk. Hierdoor is deze houtsoort niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

De voordelen van Red Class Wood timmerhout

Dit timmerhout is niet alleen duurzaam geproduceerd, maar gaat ook veel langer mee dan andere houtsoorten. Zo vergrijst het tot vier keer langzamer dan lariks/douglas hout, en garandeert producent Tuindeco dat, wanneer Red Class Wood bovengronds en onbehandeld wordt toegepast, minstens tien jaar meegaat. Het timmerhout van Red Class Wood is dan ook ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een stijlvolle afwerking van uw raamkozijnen, een stevige dakconstructie of een sjiek tuinmeubel. Red Class Wood is gemakkelijk te verwerken en is goed bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het voor vele doeleinden geschikt is. Laat uw fantasie de vrije loop en maak uw klusdromen waar met dit stijlvolle timmerhout! Uiteraard begrijpen we dat u voor vele bouwprojecten meer nodig hebt dan alleen timmerhout. Gelukkig heeft Van Kooten Tuin & Buiten Leven nog vele andere Red Class Wood-producten in het assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van  planken, dakbeschotten, blokhutprofielen en gevelbekleding? Met onze hulp wordt elke klus een succes!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?