Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Ronde tuinpalen

Ronde tuinpalen bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij Van Kooten. In ons assortiment vindt u geïmpregneerde ronde palen van vurenhout geschikt voor hekwerken of versteviging van hagen in diverse diameters en lengtes. Zo is er voor iedereen een geschikte paal voor in de tuin. U kunt onze tuinpalen voor verschillende doeleinden gebruiken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan of kom langs in en van onze showrooms. Onze medewerkers helpen u graag. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ronde tuinpalen online bestellen?

Een ronde tuinpaal wordt vaak gebruikt als ondersteuning voor diverse tuinconstructies, zoals hekwerken, pergola's, en andere omheiningen. Door hun vorm bieden ze stabiliteit en duurzaamheid, waarbij ze een visueel aantrekkelijke esthetiek toevoegen aan de buitenruimte.

De ronde vorm helpt ook om de palen gemakkelijk in de grond te plaatsen en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende tuinprojecten. Deze palen zijn meestal vervaardigd uit hout of andere duurzame materialen en kunnen in diverse lengtes en diameters verkrijgbaar zijn, afhankelijk van de specifieke behoeften van het tuinontwerp.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?