Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Red Class Wood blokhutprofiel

Ontdek het verfijnde Red Class Wood blokhutprofiel bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Dit hoogwaardige houtmateriaal staat garant voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Met zijn sterke constructie en natuurlijke charme is dit profiel ideaal voor het bouwen van stijlvolle, stevige blokhutten die lang meegaan en een elegante toevoeging vormen aan uw buitenruimte. Heeft u specifieke vragen? Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op.

4 van 4 producten
Sort Descending
4 van 4 producten
Sort Descending

Red Class Wood blokhutprofiel

Het bouwen van een blokhut kan een flink karwei zijn. Voordat u begint met het in elkaar zetten van uw nieuwe tuinverblijf, is het van groot belang dat u de juiste houtsoort kiest. Wilt u een blokhut bouwen met de look en feel van lariks/douglas hout, maar wilt u liever een houtsoort die langer meegaat en vaak ook nog goedkoper is? Red Class Wood is de oplossing! Deze naaldhoutsoort lijkt dankzij zijn rode kleur op lariks/douglas hout, waardoor uw tuinverblijf een warme uitstraling krijgt. Een essentieel onderdeel van uw tuinhuis, blokhut of schuur zijn de blokhutprofielen. Doordat de planken verbonden worden door een zogeheten mes- engroefverbinding sluiten de houten wandonderdelen goed op elkaar aan en komt een stevige verbinding tot stand.

Deze houten onderdelen zijn kunstmatig gedroogd, waardoor Red Class Wood minder snel krimpt en uitzet dan lariks/douglas wood. Door deze verminderde werking blijven de houtverbindingen beter behouden. Desondanks is werking nooit helemaal te voorkomen. Om die reden raden wij u aan om de profielen niet te strak in elkaar te schuiven. Red Class Wood wordt uitgebreid gecontroleerd, waardoor het zoveel mogelijk knoestvrij is. Hierdoor komt knoestuitval zelden voor en heeft u mooie, gladde blokhutprofieldelen.

Uiteraard houdt ons Red Class Wood-assortiment niet op bij blokhutprofielen. Voor uw tuinverblijf is het immers wel zo mooi als alle onderdelen zijn vervaardigd uit hetzelfde hout. Gelukkig kunt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven terecht voor al uw timmerhout, liggers, palen en dakbeschotten. Zo geeft u uw nieuwe duurzame blokhut direct een prachtige uitstraling.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?