Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Red Class Wood blokhutprofiel

4 van 4 producten
Sort Descending
4 van 4 producten
Sort Descending

Het bouwen van een blokhut kan een flink karwei zijn. Voordat u begint met het in elkaar zetten van uw nieuwe tuinverblijf, is het van groot belang dat u de juiste houtsoort kiest. Wilt u een blokhut bouwen met de look en feel van lariks- en douglashout, maar wilt u liever een houtsoort die langer meegaat en vaak ook nog goedkoper is? Red Class Wood is de oplossing! Deze naaldhoutsoort lijkt dankzij zijn rode kleur op lariks- en douglashout, waardoor uw tuinverblijf een warme uitstraling krijgt. Een essentieel onderdeel van uw tuinhuis, blokhut of schuur zijn de blokhutprofielen. Doordat de planken verbonden worden door een zogeheten mes-en-groefverbinding sluiten de houten wandonderdelen goed op elkaar aan en komt een stevige verbinding tot stand.

Deze houten onderdelen zijn kunstmatig gedroogd, waardoor Red Class Wood minder snel krimpt en uitzet dan lariks- en douglaswood. Door deze verminderde werking blijven de houtverbindingen beter behouden. Desondanks is werking nooit helemaal te voorkomen. Om die reden raden wij u aan om de profielen niet te strak in elkaar te schuiven. Red Class Wood wordt uitgebreid gecontroleerd, waardoor het zoveel mogelijk knoestvrij is. Hierdoor komt knoestuitval zelden voor en heeft u mooie, gladde blokhutprofieldelen.

Uiteraard houdt ons Red Class Wood-assortiment niet op bij blokhutprofielen. Voor uw tuinverblijf is het immers wel zo mooi als alle onderdelen zijn vervaardigd uit hetzelfde hout. Gelukkig kunt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven terecht voor al uw timmerhout, liggers, palen en dakbeschotten. Zo geeft u uw nieuwe duurzame blokhut direct een prachtige uitstraling.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?