Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Red Class Wood dakbeschot

9 van 9 producten
Sort Descending
 1. Red Class Wood dakbeschot
  Red Class Wood dakbeschot 1,8x19,5x400 cm
  Onbehandeld Red Class Wood
  Regular Price 16,00 Special Price 13,99
 2. Red Class Wood dakbeschot
  Red Class Wood dakbeschot 1,8x19,5x500 cm
  Onbehandeld Red Class Wood
  Regular Price 20,00 Special Price 16,99
 3. Red Class Wood dakbeschot
  Red Class Wood dakbeschot 1,8x19,5x300 cm
  Onbehandeld Red Class Wood
  Regular Price 12,00 Special Price 10,99
9 van 9 producten
Sort Descending

Waarom kiezen voor Red Class Wood-dakbeschotten?

Een blokhut, tuinhuis of veranda is een prachtige verrijking van uw tuin, en verhoogt direct het plezier van buiten zijn. U kunt deze tuinverblijven voor vele doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om heerlijk buiten te zitten en te genieten van het buitenleven om u heen, of om al uw tuinspullen en fietsen een prachtige beschutte plek te geven. Wat hierbij van groot belang is Met de dakbeschotten gemaakt van Red Class Wood geeft u uw dak een warme uitstraling die niet onderdoet voor lariks- en douglashout. Dit naaldhout is qua uiterlijk vergelijkbaar met deze houtsoorten, maar gaat hun nadelen uit de weg. Zo is het ecologisch behandeld en kunstmatig gedroogd, waardoor het minder krimpt en uitzet als gevolg van temperatuurverschillen. Ook is er bij Red Class Wood geen sprake van harsvorming, en vergrijst het tot vier keer langzamer dan lariks- en douglashout. Bovendien is de prijs nagenoeg gelijk of ligt deze zelfs lager in vergelijking met voorgenoemde houtsoorten! Red Class Wood is voorzien van zowel een PEFC- als FSC-keurmerk, waardoor u met een goed gevoel uw dak kunt voorzien van Red Class Wood-dakbeschotten.

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven vindt u het grootste assortiment in Red Class Wood! Uiteraard zijn de dakbeschotten van Red Class Wood bij ons verkrijgbaar in zeer uiteenlopende breedtes en lengtes. Qua breedte kunt u kiezen uit 14,5 en 19,5 cm. De bredere variant biedt uiteraard als voordeel dat u hiermee sneller klaar bent met uw dakbedekking. Uiteindelijk draait het erom wat het beste aansluit bij de door u gewenste stijl. Met Red Class Wood zal het dak van uw tuinhuis, blokhut, schuur of veranda er ongetwijfeld prachtig uitzien. De dakbeschotten zijn voorzien van een vellingkant, oftewel een  afgeschuinde rand die het hout een extra professionele look geeft. Hierdoor krijgt uw dak een mooie stijlvolle uitstraling.

Elk dakbeschot gemaakt van Red Class Wood ondergaat een selectieproces waarbij gekeken wordt naar onder meer de aanwezigheid van knoesten. Hierdoor bent u verzekerd van knoestvast hout dat niet alleen egaler oogt, maar ook steviger is. Met onze andere Red Class Wood-producten bent u verzekerd van een warme en professionele uitstraling in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan onze planken, timmerhout, liggers, palen en schuttingen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?