Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Hardhouten palen

Ontdek de stevige en duurzame hardhouten palen van Van Kooten Tuin & Buiten Leven, perfect voor diverse buitenconstructies. Deze palen zijn vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en bieden een solide basis voor schuttingen, pergola's en andere tuinconstructies. Met een natuurlijke uitstraling en langdurige weerstand tegen de elementen, vormen deze palen een betrouwbare keuze voor uw buitenprojecten.

24 van 24 producten
Sort Descending
 1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 2. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 3. AZ Hardhouten paal fijnbezaagd, gepunt 7 x 7 x 275 cm
  AZ Hardhouten paal fijnbezaagd, gepunt 7x7x275 cm
  7x7 cm Onbehandeld Hardhout
  27,10
 4. AZ Hardhouten paal fijnbezaagd, gepunt 7 x 7 x 300 cm
  AZ Hardhouten paal fijnbezaagd, gepunt 7x7x300 cm
  7x7 cm Onbehandeld Hardhout
  29,60
 5. Elephant afgeronde luxe hardhouten paal 11x11x180cm
  Afgeronde luxe hardhouten paal 11x11x180 cm
  11x11 cm Onbehandeld Hardhout
  115,00
24 van 24 producten
Sort Descending

Hardhouten palen online bestellen

Waarvoor u de palen ook wilt gebruiken, het is altijd belangrijk dat deze sterk genoeg zijn om de constructie te kunnen dragen. U kunt de hardhouten palen onder andere gebruiken voor prielen, carports, veranda's of schuttingen. Van onze hardhouten palen kunt u absoluut op aan! Hardhout is een stevige houtsoort welke weinig onderhoud vergt. Als u het hardhout om de ca. 5 jaar lakt met bankirai olie dan blijft het geheel er als nieuw uitzien!

Azobé hardhouten palen

Onze Azobé palen worden met legaliteitscertificaat geimporteerd vanuit Afrika. Azobé is een oersterke houtsoort die is ingedeeld in de hoogste duurzaamheidsklasse (klasse 1). Al onze hardhouten palen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes waardoor er voor ieder bouwwerk een geschikte hardhouten paal beschikbaar is.

Bepaal vooraf de benodigde dikte en lengte van de palen en kies de paal die het beste bij uw bouwwerk past. Voor alle mogelijkheden en vragen kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen in een van onze 7 showrooms.

Voordelen van hardhouten palen

Hardhouten tuinpalen zijn veelzijdige elementen in tuinconstructies vanwege hun duurzaamheid en functionaliteit:

 • Duurzaamheid: Hardhouten palen zijn bestand tegen weersinvloeden, rot, insecten en schimmels. Ze hebben van nature een lange levensduur, zelfs in vochtige omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen.
 • Stevigheid: Door de hardheid van het hout bieden deze palen stabiliteit en ondersteuning. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals omheiningen, pergola's, poorten en als ondersteuning voor tuinconstructies.
 • Veelzijdigheid: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende projecten en ontwerpen.
 • Natuurlijke uitstraling: Het natuurlijke uiterlijk van hardhout voegt esthetische waarde toe aan de tuin. De kleur en textuur van het hout passen goed bij diverse tuinomgevingen.
 • Milieuvriendelijk: Veel hardhoutsoorten die worden gebruikt voor tuinpalen zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen, wat de milieuvriendelijkheid ervan benadrukt.

Hardhouten tuinpalen zijn essentiële bouwcomponenten voor projecten in de tuin, bieden structurele integriteit en een natuurlijke uitstraling, en zijn geschikt voor diverse bouw- en decoratieve doeleinden.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?