Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Red Class Wood gevelbekleding

Ontdek het verbluffende Red Class Wood gevelbekleding assortiment bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze hoogwaardige bekleding combineert duurzaamheid met een natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect is voor het verfraaien van buitenmuren. Met diverse kleuren en texturen biedt het een tijdloze esthetiek voor elke buitenruimte, terwijl het de elementen moeiteloos trotseert en tegelijkertijd een warme, uitnodigende sfeer creëert.

3 van 3 producten
Sort Descending
3 van 3 producten
Sort Descending

Red Class Wood gevelbekleding

Droomt u ervan uw buitenverblijf een compleet nieuwe look te geven, zonder al te veel moeite? Onze gevelbekleding biedt uitkomst! Met Red Class Wood geeft u uw huis, schuur of tuinhuis een prachtige, warme uitstraling die doet denken aan lariks/douglas hout. Met een dikte van 2,2 cm en een breedte van 14 cm geeft u uw gevel eenvoudig een compleet nieuwe look. Doordat het hout ecologisch behandeld is, krimpt het minder en zet het ook minder snel uit dan andere houtsoorten. Desondanks adviseren wij u om 2 mm tussen de delen te houden.

De voordelen van Red Class Wood gevelbekleding

Red Class Wood biedt diverse voordelen ten opzichte van lariks/douglas hout. Zo is er bij Red Class Wood geen sprake van harsvorming, heeft deze houtsoort geen last van schimmel en vergrijst het tot vier keer langzamer dan lariks/douglas hout. Zo geniet u veel langer van uw gevelbekleding! Het hout wordt deskundig geselecteerd en beoordeeld op knoestvorming. Zo heef u mooi, gladde gevelbekleding die zo min mogelijk knoestuitval heeft.

Red Class Wood heft zowel een PEFC- als FSC-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een eerlijk product. Bovendien zijn de kosten van Red Class Wood vaak gelijk aan lariks/douglas hout of liggen deze zelfs lager. Hierdoor is de keuze voor Red Class Wood niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Kijk daarom ook snel bij onze andere Red Class Wood- producten, en stel uw eigen pakket samen. Denk hierbij aan planken, timmerhout, liggers, palen, dakbeschotten en  blokhutprofielen. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunt altijd terecht!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?