Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Red Class Wood planken

3 van 3 producten
Sort Descending
  1. Red Class Wood liggers meerdere formaten - 12 stuks in 1 koop - SALE01748
    Red Class Wood liggers meerdere formaten - 12 stuks in 1 koop - SALE01748
    Onbehandeld Red Class Wood
    Regular Price 249,00 Special Price 150,00
    of betaal 3,- per maand
3 van 3 producten
Sort Descending

Waarom planken van Red Class Wood?

Onze geschaafde planken van Red Class Wood zijn ideaal voor elke doe-het-zelver! Dit naaldhout is voorzien van keurmerken van PEFC en FSC, waardoor u gegarandeerd bent van een eerlijk product.  Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert planken in verschillende formaten. Ideaal voor al uw klussen en doe-het-zelf-projecten! Geef uw schuur, schutting of tuinhuis een prachtige, warme look met Red Class Wood!

De voordelen van Red Class Wood-planken

Doordat de planken van Red Class Wood nauwkeurig worden geselecteerd, zijn de planken vrijwel knoestvrij. Dit zorgt niet alleen dat er minder knoesten uit kunnen vallen, maar maakt het hout ook egaler en steviger. Doordat de houten planken op maat zijn geschaafd, heeft Red Class Wood en prachtig glad oppervlak dat uw klusproject een prachtige professionele uitstraling geeft. Red Class Wood lijkt met zijn structuur en warme, rode kleur veel op lariks- en douglashout, maar biedt vele voordelen ten opzichte van die houtsoorten. Zo is er bij Red Class Wood geen sprake van harsvorming, en ook van schimmel heeft deze naaldhoutsoort geen last.

Het hout is kunstmatig gedroogd, waardoor het vrijwel niet beïnvloed wordt door weersomstandigheden en nauwelijks krimpt en uitzet als gevolg van kou en hitte. Door deze milieuvriendelijke behandeling is Red Class Wood ook nog eens een stuk duurzamer dan andere houtsoorten. Zo vergrijst het maar liefst vier keer minder snel dan lariks- en douglashout, en geeft houtproducent Tuindeco maar liefst tien jaar garantie op dit product, mits het bovengronds en onbehandeld wordt gebruikt. Zo kunt u jarenlang genieten van Red Class Wood in uw tuin! Daarbij is dit hout in ongeveer net zo duur als lariks- en douglashout, en in sommige gevallen zelfs goedkoper. Al met al zijn de planken van Red Class Wood de ideale keuze voor al uw doe-het-zelf-projecten! Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert naast planken van deze duurzame houtsoort ook timmerhout, liggers, palen, dakbeschotten, blokhutprofielen, gevelbekleding, tuindeurenschuttingen en vlonderplanken.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?